be my Followers

klik klik klik

Saturday, December 18, 2010

cinta ini memBUNUHku!!


salam & selamat mlm u all...

entry ni aku nk luahkan perasaan aku...
kalau simpati kat aku..
baca je la luahan ati aku ni..
kalau x suka..
just ignore entry ni k geng2...
hurmmm...



salahkah kalau aku ni mencintai seseorang tu dgn sepenuh hati???
penah jugak aku dgr org kata x baek kalau nk cinta sepenuh hati....
tp,,nape???
bkn ka itu yg setiap hubungan perlukan..
hmmm

aku ni penah la ada pengalaman bercinta beberapa kali..
stiap pengalaman tu ada jln cerita yg tersendiri...
tp,,ada persamaan jugak..
nk tau apa persamaannya??

bila hati aku ni dh seikhlasnya mencintai org tu..
org tu msti x ikhlas kat aku....
mcm2 la yg jd...
ada yg just nk ambik kesempatan atas kebaikan aku kat dia org...
wujudnya org ketiga pun penah jd punca hubungan aku sebelum ni gagal..
arghhhhhh...!!!!

tension betul la....
sekarang pun aku tengah problem ngn BF aku...
adusssss.....
x habis2 dugaan datang melanda..

tp,,,aku sgt2 la bharap hubungan aku ngn BF aku yg sekarang akan berakhir dgn hepi ending....
aku x nak gagal lagi...
ya allah..
berilah aku kekuatan utk menghadapi segala ujian yg kau berikan ni...
ikhlaskan la hati kami utk mencintai satu sama lain....
aminnn...



p/s :
maaf..
entry ni mode jiwang...
tp,,serius..
aku mmg tgh bengong n tension sekarang!!! 
uwaaaaaaaaaaaa...

Friday, December 17, 2010

miss me??


salam n selamat pagi...

wahhhh,,,lamanya aku x menaip 4 my blog..
huhu..
rinduuuuu banget...
korang rindu aku x??
hehe



actually,,ni short update je..
baru ada masa..
hehe..
next time aku update lagi....
sure ada geng2 blogger aku yg rindu nk dgr crita2 dr aku kan..
hikhikhik..
perasan lebih plak aku ni...

insyaallah..
aku plan nk wat blogwalking pasni..
lama dh x jenguk blog kwn2...


jom blogwalking!!~


p/s :
rasa janggal plak bila lama x menulis kat cni..
hikhik...
tp xpa la...
nk mula balik from zero..
do support me ya!!~