be my Followers

klik klik klik

Tuesday, September 21, 2010

best wishes yg dh agak terlambat..hehe

salam & selamat pagi kat u all...
wah...
dh lama x berceloteh kat dlm blog tersayang nih....
entry pagi ni ringkas je...
ala2 entry come back lerr...
hehe


sebenarnya aku juz nk ucapkan 
selamat hari raya aidilfitri...


walaupun dh agak terlambat...
tp,,aku nk jugak wish utk korang semua....
raya kan sebulan..hehe

aritu masa masuk je bulan syawal..
aku lgsg xda peluang nk wat ucapan selamat hari raya utk pembaca2 kat blog aku ni...
maaf ye kalau ada buat korang sakit hati,,kecik ati dan yg sewaktu dgnnya la...
sesungguhnya aku mmg lgsg x berniat nk menyentuh or menyakitkan hati sesiapa pun...
hope aku di maafkan la ye...

so,,,apa cta raya korang??
aku raya ni agak bz...
mcm2 je yg nk d buat..
nk tau x apa yg kononnya bz sgt tu??
hehe

tggu la my next entry nnti ye...
selamat berblogging!!!




p/s :
aku ni kan..
menulis kat cni mcm la ramai sgt readers..
huhu..
perasan je lebih kan...
hikhik

Monday, September 20, 2010

kesiannn my blog....terbiar...dh mcm anak yatim piatu je..

salam u all...
lama tul blog aku ni x d jenguk...
sepanjang cuti raya..
lgsg aku xda update blog aku nih...
nk wish hari raya pun x sempat...

ari ni dtg ofis ingat nk update blog..
alih2 dpt tau line wireless dh d pasang security code plak...
aduiiii...
siann blog aku ni...
mcm dh jatuh d timpa tgga plak....

sekarang ni kalau aku nk online terpaksa la aku g bertenggek kat meja kwn sekerja yg dkt ngn bilik boss tuh....sbb kat sana je yg kuat line wireless yg satu lagi...
malang tul la...
nk blogwalking pun x dpt....

broadband???
xyah tanya...
lum bayar lagi....
nmpk gayanya...kalau dh susah sgt nk on9 kat ofis nih...
kena la aku cepat2 settle kan bayaran tertunggak broadband aku tu..
baru la aku leh aktif jln2 blog korang mcm dulu...
hurmmm....

insyaallah..
esok aku akan update lagi cerita2 sepanjang cuti aritu...
byk bnda yg aku nk share..
huhu
dan insyaallah aku akan g singgah2 bertenggek kat blog korang jugak nnti...





p/s :
kesian tul tengok jumlah unique view kat Nuff...
menurun sgt2...
tp,,syukur gak...sbb xla smpai cecah angka 0..
huhuhuhuh....

Thursday, September 2, 2010

respon yg aku dpt..agak membantu jugak la....

salam u all...
selamat berpuasa...

ingat x entry aku last week..??
entry bertajuk...

dlm entry tu aku ada kemusykilan tentang something kat Nuff Nang...
tengok gmba bawah ni..


aku musykil tentang apa kegunaan bnda ni..
kat bahagian analytic kat Nuff Nang...

so,,rupa2nya ramai jugak yg xtahu apa bnda ni..
ni berdasarkan komen2 yg aku dpt kat entry tu la...
tp,,ada jugak yg bagi jwpn yg mungkin tepat ttng bnda ni...

so,,entry kali ni aku nk share kat korang la jwpn yg aku rasa betul utk kemusykilan aku ni...
jom skodeng ckit gmba kat bawah ni...


komen ni aku dpt dr cik/puan SmileY..
korang nmpk x apa dia kata??
kalo xnmpk aku type balik kat bawah ni ye..

dia kata :
kalo x silap..tuh menunjukkan bahagian iklan mane yang kiter banyak org tengok ke klik kot..
kan iklan kiter letak pada 3 part..ha tuh part die lah...


haaa...itula yg dia cakap...
bila aku pk2...maybe betul apa dia cakap tu..
hehe

so,,sekarang bagi aku dh terjawab la kemusykilan aku..
kepada yg ada komen kat entry aku last week tu..
sekarang aku dh share kat korang jugak..
jd,,sama2 terjawab la persoalan kita...

thanks pada semua yg bagi respon ari tu ye...




p/s :
byk lagi bnda yg xtau dlm dunia blogger ni..
aku tgh belajar ckit2 la ni..
huhu

Wednesday, September 1, 2010

pejam celik pejam celik.....

salam u all..
lama dh aku x update blog aku ni..
viewer jgn kata la...mmg menurun sgt2..
hurmmm

byk cerita nk kongsi kat sini sebenarnya..
tp masa terhad sekarang...
bz ngn keja...lagipun kat umah dh x leh nk online...
mcm2 je halangan...

pagi tadi aku masuk ofis..
start ke ja cam biasa...
tiba2 aku rasa terkejut plak...
hihi..
masa menulis tarikh kat dlm manifes aku...
aku baru perasan..
rupanya dh masuk september laaaa....




selamat datang wahai bulan september...
x terasa masa berlalu dgn cepat..
hurmmmm...

apa la agaknya dugaan2 yg akan kigta tempuhi nnti kan...
hope segalanya berjalan lancar...
aminnnn...





p/s :
dh masuk september..
maksudnya tggal beberapa hari lagi nk raya...
alamak..
baju raya aku lum siap2 lagi..
x raya la aku taun ni....
uwaaa...