be my Followers

klik klik klik

Monday, May 31, 2010

salahkah aku???tolong beri pendapat!!

hurmmm...
salam semua readers...
wah!!
terpampang plak gmba "i love myself" kat atas ni...
nape plak ni??
huhu..
smua ni gara2 bila aku buat blogwalking kat blog2 org...
aku baca kisah2 yg dia org tulis..
aku terfikir...
knape kurang org nk g melawat blog aku ekk...??

boring sgt my blog ni eh??

actually,,aku wat blog ni utk share apa yg aku alami dlm kehidupan aku...
kdg2 aku wat jgk entry ttng pendapat aku ngn isu semasa sekarang...
pendek kata..my blog is all about me!!
sbb aku rasa..apa yg paling penting dlm kehidupan aku ialah menjadi diri aku...
aku share entry psl diri aku btujuan nk dpt  kan pendapat org..
mana la tau..
aku ni menjelikkan or org suka kat cerita2 aku...
org support blog aku or x..
semua tu aku nk tahu..
drpd pendapat2 orang tu nnti..leh la aku ubah2 apa yg patut..
positif x tujuan aku tu??hikhik..

nnti bila aku g jln2 kat blog org..
aku pun akan bagi komen/pendapat aku ttng apa yg mereka tulis..
komen ikhlas dr hati tau..huhu
xkan la kita nk wat hal sendiri je kot..
x baek mcm tu kan??
kalau cmtu baek xyah buat blog...
simpan je cerita korang bawah bantal...


hurmm,,,ok...sekarang aku nk feed back dr korang k...
pada pendapat korang...salah ke kalau kita berblogging utk share pengalaman kehidupan seharian kita ngn orang/readers???

what say u??
i'll wait 4 u all punya respon k!!


p/s :
cam emo pun ada gak entry aku kali ni kan..
huhu
sekali sekala buat luahan cmni..
lega gak rasanya...

selsema oh selsema!!

hurmmm...
last week aku baru je buat entry ttng kegembiraan mampu hindari selsema kat my 2nd blog
last2,,aku plak yg terkena selsema...
adussss!!!
terkena batang hidung sendiri....
bdn rasa lemah je ni...
ari ni pun keja terpaksa la half day je la..
x tahan duk dlm ofis yg fully aircond!!
menggigil!!!

ni kejap lagi nk balik umah..
nk berehat..
harap2 selsema ni cepat2 pergi!!



p/s :
nyah kau wahai selsema!!
cepat2 la kau pergi dr hidup aku!!
i hate u!!

masyuk jugak join YOUTHSAYS.com ni..jom join!!

assalamualaikum semua readers!!
entry kali ni nk show off ckit...ckit je la..x byk..
hehe

aku nk show kat korang ckit hasil yg aku dapat dgn menyertai YOUTHSAYS.com selama 18hari..
huhuhu
tgk gmba kat bawah...
RM8.20
ok la kan??
dr xda terus...cuba korang cakap..sapa yg nk bagi rm8.20 tu free2 je kan..

kata org..
ckit2..lama2 jadi bukit!!

so,,di samping show hasil penyertaan aku kat youthsays ni kat korang...
aku nk ajak korang join sekali YOUTHSAYS.com ni...
x rugi tau..
korang hanya perlu berkempen je tentang advertisment2 yg dia org dh senaraikan kat YOUTHSAYS.com tu kat korang punya facebook,twitter n blog personal korang...
pas berkempen..dpt la hasil cam yg aku dpt ni..

makin rajin buat kempen..makin cepat la income tu increase..
jadi,,kepada sesiapa yg berminat nk join...
sila klik KAT SINI!!

join jangan x join k!!


p/s :
wlaupun income aku x jln selaju income org lain..
tapi tetap jln tau...
ada gak wang masyuk!!hikhik
syok banget!!

Saturday, May 29, 2010

hajat tak kesampaian la...

alahaii la prince of persia!!!

hurmmm...salam semua
mlm semalam aku kempunan nk tgk cerita ni...
masa aku sampai je kat kaunter tiket tu..
tgk2 je dh terlambat lebih setengah jam

ingatkan nk tgk tayangan yg seterusnya..
tp,,kena tggu lama lagi..
aku ni bkn penyabar orgnya..
at last aku ngn my love ambik keputusan x jd tgk..
uwaaaa!!!
sedihnya...
sebelum beredar dari sana...
sempat lagi kami berdua posing ni..
konon2 nk ambik gmba berbackground kan pemandangan bandar kuching di waktu mlm...
tp,,sayangnya...haha
tgn kami x cukup panjang
so,,x menjadi la gmba yg di ambik
hikhik....

xpa..kalo x kesampaian jgk hajat aku nk tgk cerita ni..
yg penting...
aku MESTI g tgk cerita
LAGENDA BUDAK SETAN
jun nnti...yeay!!MESTI tau..
hikhik
kalau x dpt gak nnti..aku nk merajuk 10hari ngn my love..
haha..


p/s :
aku sbenanya x la minat sgt nk tgk
prince of persia ni..
si dia yg nk sgt g tgk..
sbb tu aku x kesah sgt x dpt tgk..hihi
x sabar la tggu LAGENDA BUDAK SETAN!!

Thursday, May 27, 2010

yeay!!it's my anniversary!!


salam semua...
gudmorning....huhuhuhu
hari ni aku happy gilerrr..
rasa bahagia yg teramat...


hehe..cmne pandangan korang tgk gmba kat atas??
sama gendut kan pipi kami..huhuhuhuhu

alhamdullillah..
hari ni genap setahun hubungan kami...
sbb tu la aku rasa hepi sgt2 hari ni...
aku harap hubungan kami ni akan berkekalan...
korang doa2 kan kebahagian kami jgk k...

nk ambik kesempatan ni nk cakap kat dia...mana la tau kot2 dia nnti ada skodeng blog aku senyap2...

""happy anniversary sayang!!
kamek sayang kitak!!
hope hubungan kita berkekalan k sayang....""

aku syg sgt2 kat dia...
hope kami akan saling memiliki dgn sah suatu hari nnti..
aminnnn...




p/s :
rasa bahagia je menyayangi & disayangi..
harap kekal bahagia mcm ni..
tp,,kalau x gaduh pun x best gak..hihi
sesungguhnya,,gaduh2 tu penyeri hubungan..

Wednesday, May 26, 2010

darah bayi memancut keluar!!

salam semua...
hurmmm...pagi ni masa on the way nk g keja..aku dgr la radio kat dlm kereta..
HOTFM..lebih hangat daripada biasa..hehe

segmen buletin hot pagi td ada bagi tau pasal kes buang bayi terbaru..kes ni baru je berlaku malam semalam...

aku sampai je kat ofis pagi ni..seperti biasa..on laptop..update la aku punya facebook..alih2 aku terjumpa plak link yg sorang kakak ni share..tajuknya "darah memancut keluar"..
apa lagi..aku pun klik la link tu..nk tgk apa cerita yg sebenar...
bila aku baca kisah sebenarnya..rupa2nya kes yg sama yg aku dgr kat radio tadi..kes buang bayi...


ni la petikan berita tu yg aku copy dr link yg aku bukak tadi...korang baca dan bayangkanla mcm mana...kejam betul mak bapak budak tu!!
 
petikan dari BERITA HARIAN ONLINE..


"Mayat bayi baru lahir ditemui ditanam tepi landasan kereta api

SHAH ALAM: Mayat seorang bayi lelaki yang cukup sifat dan masih berdarah ditemui ditanam berhampiran landasan kereta api, Stesen Komuter Padang Jawa di sini, malam kelmarin.

Ketua Polis Daerah Shah Alam, Asisten Komisioner Noor Azam Jamaludin berkata, pihaknya dimaklumkan mengenai penemuan mayat itu selepas menerima panggilan daripada orang ramai pada jam 10 malam. Berdasarkan keadaan bayi cukup sifat, katanya, polis percaya bayi itu baru dilahirkan dan ditanam di kawasan itu dalam tempoh 24 jam. “Sebelum penemuan mayat bayi itu, kami dimaklumkan seorang pekerja Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) terlihat satu longgokan tanah berbentuk kubur, kira-kira satu meter dari landasan berkenaan.

“Pekerja itu kemudian memaklumkan kejadian itu kepada Ketua Rela Mukim Bukit Raja, Kapten Roslan Yahya, sebelum bersama pekerja terbabit dan seorang sukarelawan ke tempat kejadian pada jam 9.15 malam untuk mendapatkan kepastian.

“Mereka kemudian menggali kawasan itu dan pada kedalaman kira-kira satu kaki, tiba-tiba darah memancut keluar dari timbunan tanah yang digali.

“Curiga dengan kejadian itu, mereka kemudian menelefon pihak polis memaklumkan kejadian itu,” katanya ketika dihubungi, semalam.

Sementara itu, Sukarelawan Polis, Nor Sharijan Yusof berkata, beliau memeriksa bungkusan kain lampin itu dan terkejut mendapati mayat bayi masih ada tali pusat.

“Saya percaya bayi itu baru dilahirkan berikutan sifatnya cukup dan najis yang terdapat pada bahagian kain lampin,” katanya.

Mayat bayi lelaki masih berdarah itu kemudian dihantar ke Hospital Tengku Ampuan Rahimah (HTAR) Klang untuk bedah siasat.

Kes disiasat mengikut Seksyen 328 Kanun Keseksaan kerana menyembunyikan kelahiran dan menyebabkan kematian. "


kejam kan????hurmmm..
apa la agaknya dosa bayi ni kat dia org smpai sanggup buat mcm ni kat anak sendiri...
aku doakan semoga mak bapak budak ni cepat2 la di temui n dpt hukuman dunia yg setimpal...sanggup bunuh darah daging sendiri....aduhhh!!apa la nk jadi kan...???

aku share entry ni dgn korang semua bertujuan agar kita sama2 mendapat iktibar dan menilai baik buruk sesuatu kejadian..dapat jgk kita sama2 jadikan tauladan dan pengajaran dalam kehidupan kita masing2....

wallahualam.....



p/s :
berdiri bulu roma aku baca kisah ni tadi..
mintak d jauhkan la aku dari terlibat dgn perkara2 mcm ni...
aminnnn...

Monday, May 24, 2010

terpaksa buat pilihan...hurmmmm


hurrmmmmmm
salam semua...
haaa...terpampang banner youthsays kat atas ni..
tp,,kenapa ekkk???

hurmmm...sedihnya nk cerita kat korang...
huhu..entry kali ni nk bagi tau semua yg aku dh remove kan banner YOUTHSAYS aku yg dulunya aku letak kat sebelah kiri page aku ni...


semua ni bersebab..
nk tahu why???

aritu masa aku blogwalking kat blog cik zie ..

haaa..xpayah baca entry tu pun korang dh leh jangka apa yg cik zie ni tulis kat entry dia kan...??
tgk tajuk je dh tau...
terkesan gak la aku bila baca entry tu...
jd aku pun tpaksa la buat pilihan...
...sob sob sob...
dan akhirnya aku ikut jejak langkah cik zie utk mgugurkan banner YOUTHSAYS
sekaligus menandakan yg aku pilih Nuffnang..hurmm

hope so,,ini adalah pilihan bijak...

tp,,kepada korang2 yg masih berminat menyertai YOUTHSAYS ni...dan belum mendaftar sbg ahli...
klik jer kat sini utk mendaftar k...

x rugi gak join YOUTHSAYS ni...walaupun dh remove banner youthsays ni dr my blog..tp still leh promote campaign2 youthsays kat twitter n facebook...
so,,income still masuk....hikhik

apa lagi...join cepat k!!


p/s :
org kata,,,org tamak selalu rugi...
tp,,bila org bagi peluang dpt side income..
knapa plak nk tolak kan??
so,,2 is better than 1..
aku join both nuffnang n youthsays je la..
huhuhuhu...

Sunday, May 23, 2010

SAYA NAK TAHU


salam hujung mggu semua...
entry aku kali nk bertujuan nk bagi tau korang yg aku dh bangunkan satu lagi blog..


blog ni akan menjadi tempat d mana aku nk share info2 pasal kesihatan,pengetahuan am,perkara2 ilmiah & yang sama waktu dengannya...huhu

jemputlah bertandang ke sana nnti k...

kalo nk jenguk sekarang pun ok..
juz klik je kat sini!!


p/s :
suka2 nak menambah pengetahuan..
utk kebaikan kita bersama jgk..huhuhu

Thursday, May 20, 2010

org nak..aku pun nak jugakkkk..hehe

salam semua....
nk crita ckit ni..
aritu masa aku buat blogwalking kat blog cerita erina ..
aku baca la satu entry dia...tajuknya Nak jugakk..

nk d jadikan cerita..aku pun nak jugakk!!hehehehe
aku berminat nk tambah widget yg mcm tu lam blog aku ni..
aku tanya la dia cmne nk buat...

then,,at last...
ari ni aku berjaya!~!!


yeayy!!
aku dh ada widget tu..n aku dh tempek pun kat sblh kanan blog aku ni...

nnti korang rajin2 la kemukakan soalan mcm2 kat situ k...
hehehe..

kalo korang nk buat kaunter pertanyaan korang sendiri mcm aku punya ni..

create la account korang sendiri kat sana nnti k....

selamat mencuba!!!!!



p/s :
semua org punya pun aku nk...hehehe
saja2 nk mencuba..
korang pun cubala k....

Wednesday, May 19, 2010

apa komen korang ttng berat berlebihan??

salam semua...
huhuhuh..
apa korang fikir bila tgk gmba kat atas ni????
aku sedih+ geram+marah+bingung+malu bila tgk gmba tu..
tp tu la kenyataannya...
ni gmba yg aku ambik sebelum aku masuk tido mlm td...

hampir2 ke angka 70!!
argggghhhh!!
mau x tension??
hurmmmmm...

bila bgn je dr tido pg td..
sebelum mandi aku timbang lagi..
xpuas hati la konon..
nk tau x brapa berat aku bila bgn tdo pg td??


huh!!!
lega ckit..turun 500g..
tp,,masih byk berat yg pelu aku kurangkan...
gemuk la aku niiiii!!!
benci..

pastu..mcm biasa aku pegi keja...
alih2!!g bfast ngn colleague aku...
argggghhhh!!!
melahap lagiii!!
x leh control la..
nafsu mkn menjadi2...

tgk tu..
pagi2 kami dh makan nasi...

korang ada idea cmne nk kurangkan nafsu mkn x??
aku kena control mkn ni weiii..

tolong bagi cadangan yg bernas k geng2!!



aku tggu cadangan2 dr korang k...
plz support aku!!



p/s :
nk try diet x yah mkn nasik..
tp,,nnti kebulur plak....
argghhh!!
serba x kena la....

mari mencuba!!

salamm semua...
nk share ngn korang ni..

Aku jumpa ni kat blog SALMIA PUNYA PASAL pagi ni.hehehe...
macam menarik je benda ni.. so apa kata kita pakat-pakat cuba ni.

Cara-caranya so easy ma..

-->>Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yg menarik.
-->>Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.











11. uncle

12. eLL

13. yuka

14. Salmia



PERATURAN

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1,

yang No.3 jadi No.2,

yang No.4 jadi No.3
dan seterusnya.

Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1

Posisi no.14, Jumlah backlink = 5

Posisi no.13, Jumlah backlink = 25

Posisi no.12, Jumlah backlink = 125

Posisi no.11, Jumlah backlink = 625

Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125

Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625

Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125 <!--[if !supportLineBreakNewLine]-->

Posisi no.7, Jumlah backlink=390,625

Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125

Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625

Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125

Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625

Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125

Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

amacam, menarik tak?
 
cubala k!!!
~selamat mencuba~
 
 
 
p/s :
penat aku pegi blog sorang2 dlm list ni
nk ambik URL dia org..fuhh
dh selesai..
giliran korang plak jln2 blog orang k~~

Tuesday, May 18, 2010

gara2 GENG BLOGGER

salam semua...
nk share ckit ngn korang...
huhu
setelah seminggu lebih aku bjinak2 dlm dunia blogger ni
baru ari ni je aku register dgn jayanya kat www.gengblogger.com
hehe
so,,jgn jeless!!
skrg aku dh jd slh seorang blogger berdaftar kat GENGBLOGGER ni...
ehehehe..
seronoknyaaaaaa...

hehehehe..
aku syok jln2 kat website gengblogger ni..
byk kwn aku leh dpt kat sana..
best best best
aku dh PING beberapa entry yg aku dh buat sepanjang mggu ni kat sana..
nnti korang tgk la sendiri k...

TAPI!!!!!!!!

oleh kerana aku terlalu leka ngn gengblogger ni..
argggghhhhhhhhhhhhh!!
kebun aku kat fb terabai!!
terlupa plak aku nk mengharvest tanaman yg aku tanam pagi td..
huhuh
siann tanaman aku
adusss...
dh rugi la!!

hurmm..tp xpa..
aku dpt join gengblogger dh cukup seronok..dpt gak cover frust tgk tanaman aku yg dh buruk tu..hehe
mcm la tanaman tu semua real kan..ahaha

tanaman kat farmville tu leh tanam lagi esok..eheheh
sapa2 yg ada main game farmville ni kat facebook
add la aku jd neighbour korang..hehe

leh la kita sama2 bkebun d alam maya!!



p/s :
sebelum ada blog sendiri ni dulu..
aku mmg gian tahap cipan main game ni...
mcm real je bcucuk tanam..hehe
tp x kua peluh..hihi

~yeay!! ada geng kamceng baru~

salam semua...
haaaaaa!!!siapakah gerangan si cantek manis ni??
huhuhuhuhuhu
ni la member baru aku...hehe
cik ZIE...
today is the 1st time we met face 2 face..
selama ni kami kenal melalui kwn kta org..STILLA je
slain dr tu..kami bhubung melalui fb n blog je...

ni gmba cik ZIE ngn bespren dia..STILLA
stilla ni la yg bertanggungjwb mempertemukan aku n zie..ahaha
siyes je bunyi aku ni kan..huhuhuhu
we had our lunch 2gether tghari td..
zie cdgkan mamam kat ATMOSFERA...
wah..
mkn d awangan kerrrr???
haha
x la..
nama restoran tu la ATMOSFERA
wakakakaka
tgk ni..sempat lagi kami posing sementara tggu makanan d hidangkan..
pantang jmpa camera..
apalagi..
pose la..huhuhuhuhu
i like!!
ni la menu kami lunch td....
hmmm...mknn kat cni boleh thn sedap...
betul betul ho liao!!
n yg paling pntg
it is affordable.....
mmg pandai cik zie ni pilih tmpt mkn... 

apa2pun...nk ambik kesempatan ni nk cakap kat zie..
nice 2 meet u..
hope bpjgn la persahabatan kita ni ye cik zie..
ehehehe
aminnnnnnnnnn
satu lagi nk share kat korang..
cik zie ni blogger tegar tau..hehe
leh d anggap sifu gak dia ni..
kalo korang nk tau lebih ttng cik zie..
sila la melawat blog dia..

klik je cni  -->> blog cik zie



p/s :
rajin2 la kita tambah kawan..
sesungguhnya x rugi byk kwn....
kwn2 akan bersama kita time suka n duka..
so,,jgn jd kera sumbang k!!
tambah kawan!!

Monday, May 17, 2010

r.i.n.d.u

salam semua...
amacam??cute x bdk ni...hurmmm...

i miss him badly...
nk tau sapa ni???
huhu
ni la my nephew...anak my sis...
nama dia AWG SHAHHAIZUL....

skrg dia org sefamili duk kat melaka..ikut ayah dia yg keja kat sana....dh hampir 4bulan aku x jmpa anak buah kesayangan aku ni...rinduuuuu yg teramat dh mak long kat buah hati pengarang jantung mak long ni...
hhuhuhuhu..

msti dh besar dia skrg kan...
last aku jmpa dia aritu..dia baru nk pandai berjalan...

ni la gmba dia yg latest..
my mom ambik gmba ni masa my mom g melawat dia org sefamili last 2month..

hebat tau my little boy ni..kecik2 lagi dh ada haiwan peliharaan sendiri..
berani betu dia main ngn kucing tu..
mak long dia ni...takut kucing..mmg kalah teruk kalau nk banding ngn bdk ni..haha

maybe jun ni dia org balik bercuti...
yeayyy!!
x sabar nk tggu buah hati ni balik kpg....huhuu
nk peluk cium dia puas2...



p/s :
kalo dia balik bawak kucing..
xnak la main ngn dia..
aku btul2 fobia kucing..
mau pengsan aku nnti kalo dia bagi kucing kat aku..
arghhh!!tidakkkkkk....

Sunday, May 16, 2010

hepi cikgu daY!!

selamat hari guru kepada semua insan d dunia ni yg bergelar
GURU
CIKGU
TEACHER
PENSYARAH
GURU BESAR
PENGETUA
dan yg sama waktu dgnnya...

sesungguhnya..
tanpa ilmu yg ckgu berikan kepada kami..
kami xkan berjaya melalui liku2 hidup ni dgn jaya nya...
miss all my teacher..
dr tadika ke sekolah rendah ke sekolah menengah
ke matrikulasi
&
xlupa..
ckgu2 tuisyen aku n ckgu memandu

n ada lagi..
miss all my cikgu2 time aku join
Program Latihan Khidmat Negara
dulu jgk..huhu

semoga anda semua diberkati Tuhan atas segala jasa yg telah kalian taburkan..
aminnnnnnn...


p/s :
agak2nya..ckgu2 aku ingat x kat aku ek???
hmmm..
hrp2 ingat la ye...hehe

lunch hour

salam all...
wah..hari ni nk update my blog nih..
semalam x sempat..huhu

tp,,cerita yg aku nk share ni dh blalu 3 hari lps...hehehe
baru ada masa nk update..

khamis lepas..kami 3sekawan nih spent lunch hour kami dgn hepi nyer...huhu

mula2 kami g jln2 cuci mata..
konon nya nk g carik bantal kecik..nk buat lapik tdo kat surau ofis...
masuk2 je kat tmpt tu..terpegun plak aku tgk model kecik yg kat dlm poster sempena hari ibu ni...
ye...
pelakon cilik yg aku minat sgt2!!
adik mia sara..
yg bawak watak AMANI dlm drama bersiri ADAMAYA...
comelnya dia ni kan...
seronok tgk lakonan dia dlm drama tu..
hihi

pas tu..kami smbg jln2 lagi...
konon nk carik bantal tp lain plak yg jd nya...hhuhu
kwn aku STILLA ni sibuk suruh aku try topi yg dia berkenan..
apa lagi..jd model la aku..
mula2 aku try yg putih ni...
blh thn la jgk..aku pun suka pilihan kwn aku...

pastu dia suruh plak try yg satu lagi..
kali ni ada bulu2...haha
kalau ikut aku..
aku lebih suka yg kaler hitam ni..yg ada bulu2....
tp,STILLA lebih suka yg putih tu...huhu

but at last,,dua2 pun dia x jd nk beli..hihi
sia2 je aku jd model dia...

lepas tu kami smbg lagi cuci mata kat bhgn barangan dapur plak...
hah..apa lagi kwn aku yg sorang ni..terus je dia rembat sebiji botol air..
cute je design botol ni...
aku pun suka gak tgk...

masa STILLA sibuk duk pilih botol air dia..aku jln2 kat tmpt display payung...
nk tgk2 jerr....
huhu..
aku terjumpa la satu payung ni...
cantek tul corak dia....
korang msti suka gak dgn corak payung ni...
full of love gitu...
very nice...

aku belek la price tag payung tu..
skali tgk
rm22.90 daaaaa...
aduss!!
knape la ko mahal sgt ye payung...
kalo x..mmg confirm ko jd milik aku...
tp xpa la..
cukup la aku dh ambik gmba dgn kau ye payung....

dh penat jln2...kami carik tmpt yg sesuai nk g mengisi ruang kosong kat perut masing2...

akhirnya..
singapore chicken rice menjadi pilihan kami....
part makan time ni aku la yg paling syok sekali..hehe
sapa x suka makan kannn??hihiihihihiihhi
ni la antara menu yg kami order selain dr nasi ayam yg mmg confirm ada kat cni...
nyum nyum
berselera betul aku makan ari tu...
sedap hingga menjilat jari wooo...
huhuhuhuh...
tgk kawan aku EEIN ni makan...
terbukti sedap kan...

kami mmg enjoy our lunch time on that day..
kalo hari2 cmtu mmg syok banget..

bak kata pepatah
"gendang gendut tali kecapi
kenyang perut suka hati"


p/s:
kalo hari2 mkn cmni alamat makin gendut la aku..
kwn2 aku yg 2org tu pun ikut bulat cam aku gak nnti..
hikhik
ish ish ish..
harus control ni..