be my Followers

klik klik klik

Friday, August 27, 2010

yeay!!masyukk lagi...


salam u all..
baru je selasa lepas aku share kat ini pasal buffered earning yg ke 8 blog aku dpt setakat ni kan..
ehehehehhehehe...
kalau nk baca entry tu klik sini..

nk tau x??
semalam....blog aku ni dpt satu lagi buffered earning!!
masyukkkkkkk!!
seronok giler aku babe!

rezeki dtg jgn di tolak..
harus kita terima..hikhik..


kali ni buffered earning ni dtgnya dr campaign DIGI Octopus Anniversary LB..
actually,,aku pelik ckit..
xtau plak aku apa bezanya campaign yg ini dgn campaign yg aku dpt buffered earning yg ke 8 ari tu...
nama campaign lebih kurang sama je...
yg ke 8 ari tu nama campaign nya DIGI Octopus Anniversary (younger) LB..
bezanya ada younger tu je..
ehehehe..

alaaa...x kisah la campaign apa pun..
yg penting masyukkkk!!
hihi

sila jgn jeles ye korang...
ini hasil pertolongan korang jugak yg klik2 nuff aku...
nnti klik2 lagi byk2 ye..
huhu




p/s :
alhamdullillah..
ada lagi rezeki bulan ramadhan ni...
suka suka suka!!

Thursday, August 26, 2010

gulp gulp!!~

 
 
 
salam..
entry petang ni cukup la aku tunjuk gambar ni je...
cukup meliurkan....
nk makan ni...
arghhh!!




p/s :
nk buka puasa ngn cheezy wedges..
tolong belikan...
plzzz...

kepada yg pakar..tolong beri tunjuk ajar..

salam pagi khamis u all...
aku ari ni tergerak hati nk pikir pasal satu bnda kat Nuff Nang ni..

so,,aku nk mtk tolong kat siapa2 yg tau pasal bnda ni..
tolong jelaskan kat aku..
apa kegunaan bnda ni....??


korang msti penah jugak lihat bnda ni kat bahagian analytics account Nuff Nang korang kan??
apa bnda ni eyh???
apa kegunaan dia???
or tu utk mengukur apa??

aku blurr la...
sejak berkecimpung dlm dunia blogger ni..
xpernah tau apa bnda ni...

tolong beri pendapat ye u all..
segala feedback anda nnti amatla dihargai..
terima kasih..




p/s :
buah cempedak di luar pagar..
ambik galah tolong jolokkan..
saya budak baru belajar..
kalau salah tolong tunjukkan...

Wednesday, August 25, 2010

selamat hari wanita!!~


salam petang u all...
hari ni 25 ogos 2010 merupakan Hari Wanita...
so,,aku pun x nak la ketinggalan nk mengucapkan SELAMAT HARI WANITA kepada semua yg bergelar wanita yg sudi singgah membaca d blog aku ni...


aku harap..
kita semua yg bergelar wanita @ perempuan ni..
jagalah diri kita ni sebaiknya..
aku ni bukan cakap kat korang je..
cakap kat diri aku ni sekali..
ehehehe

akhir kata,,
SELAMAT MENYAMBUT HARI WANITA
kepada semua wanita d luar sana ye!!




p/s :
love 2 be a girl,a daughter,a women 
and soon 2 be a wife , a mother & a grandma..
hihi
love 2 be me!!~

DIARI RAMADHAN 1431H ~ Iklan Raya

salam ramadhan utk korang semua...
entry aku kali ni nk ajak korang flashback ckit iklan2 raya yg glamour n pernah menyentuh hati aku...
ini adalah salah satu darinya...

aku pasti korang pun suka vdeo ni..
byk pengajaran dlm iklan yg sesingkat ini....
sama2 la kita ambik yg baik & muhasabah diri pas tengok iklan ni..

jgn la kita buat cmni ngn org tua kita nnti ye...
mereka dh byk berjasa membesarkan kita..
hargai la org tua kita....


 





p/s :
sedihh plak tengok iklan ni..
pandai org tua ni berlakon kan..
huhu

tolong2!!!!leh caya x ni eyh????opinion please...

salam & selamat pagi u all semua...
pagi ni aku baru cek email aku...
then kat dlm SPAM tu..
ada satu email yg mengujakan aku...
tp,,menakutkan pun ada gak..


aku dpt email dr
DEAR LUCKY WINNER CONTACT WINNING AGENT

korang tengok kat bawah ni..
inilah butiran2 dlm email tu.....


dh baca???
so,,apa pendapat korang???
leh caya x????
aku mcm nk caya tapi takut..
hurmmmm....

kalau korang jd aku..
korang nk wat apa????
opinion please!!!~



p/s :
kalau betul la menang byk tu..
adoiiii...
sakan aku beraya taun ni...
ehehehe
tp,,kalau kena tipu..menangis la jwb nya...

Tuesday, August 24, 2010

alhamdullillah..rezeki bulan puasa kot...

salam u all..
hehe..
alhamdullillah tau korang..
xsangka jugak aku..
walaupun blog aku ni xlah sentiasa berupdate..
tp,,BUFFERED EARNING aku tetap masyukkkk..

jumaat lepas satu lagi buffered earning sangkut kat account Nuff aku..
yeay!!
org tua kata rezeki jgn d tolak..
hihihi

ini adalah buffered earning yg ke 8 utk blog aku ni...
hope akan bertahan lama la buffered earning kali ni....



kali ni buffered earning aku dtg nya dari 
campaiagn Digi Octopus Anniversary (younger) LB..
tengkiu2...

tengkiu gak kat korang yg masih sudi menyinggah kat blog aku ni pada time hujung2 mggu..
walaupun blog x berupdate..
maaf la..
buat masa sekarang..
aku dh x leh nk update blog time weekend..
sbb broadband aku still x leh guna..


sbb tu aku syukur sgt2 bila d beri buffered earning sekali lagi..
walaupun aku jarang klua kan entry...
kalau dh rezeki x ke mana kan u all..
hehe..



p/s :
korang yg singgah kat sini..
jgn lupa klik2 kat nuff aku tau..
nnti aku jln2 blog korang sure aku akan klik gak nuff korang ye..

jom tengok!!sure ketawa berguling2 pas tengok nih..

salam sekali lagi utk u all...
dh nk tengahari ni kan..
bulan puasa ni biasa la..
dh terasa lemah bdn ni bila tiba time2 cmni...

jom ceriakan ckit hari kita..
tengok video ni...
sure pas tengok akan bersemangat ckit nk teruskan hari kita ni..
sambil2 tu rehatkan minda dr fikirkan kerja kejap ye..



jom tengok!!



 





p/s :
amacam??
dh ketawa lum??
dh berguling2 lum??
hihi

KEYWORDS yg xpatut utk blog aku!!

salam u all..
puasa x hari ni???
alhamdullillah,,aku puasa..
cuma pagi tadi x sahur...
maybe agak lemah ckit bdn ni hari ni kot..
tp xpa,,akan ku gagahi jua diri ini..
ceh,,klua dh ayat bunga2..huhu

semalam aku bz la..
xsempat nk update cerita...
anyway,,ni cerita semalam...
tp,,semalam x sempat nk share..
so,,arini nk cerita ckit..

semalam kan hari payday weekly kat Nuff Nang..
apa lagi,,sibuk la aku cek sana sini kat account Nuff aku tu..
last2 aku cek la bhgn KEYWORDS...

nk tau x apa aku jumpa??
meh,,skodeng gmba kat bawah ni..
kalau x nmpk..
sila klik gmba utk tumbesaran..hehe


nmpk x??
ada org search KEYWORDS ni kat blog aku..
"SEKS AYUNI NURAINI"

eyh,,bila masa plak la aku ada tulis pasal seks kat sini kan..
hurmmm...
nk tulis nama ayuni or nuraini tu pun xda...
xtau la cmne leh ada keywords ni tersenarai lam ni..

mcm2 je la kan...
bulan puasa ni pun ada gak eyh yg nk search bnda2 cmni..
x baik tau..
pahala puasa nnti entah ke mana kalau wat cmni..
hurmmmm...

kepada sesiapa yg berkenaan..
xyah la search bnda2 cmni ye...
di hari yg baik bulan yg mulia ni..
bertaubat la ye..
huhu..




p/s :
mungkin org lain pun pernah mengalami keadaan ni kan..
aku 1st time kena..
sbb tu rasa weird yg teramat..
sbb aku xpenah pun tulis pasal bnda2 cmni lam blog aku..
hurmmmm...

Monday, August 23, 2010

morning mondaY!!~

salam d mggu baru utk u all...
dlm masa 2mggu lagi kita akan menyambut bulan syawal plak kan..
wahhh...
excited jugak rasanya walaupun budget raya taun ni agak kurenggg..
huhu..

hari ni monday..
biasala..agak bz ckit..
so,,xtau lagi dpt update cerita2 x ari ni...
tp,,aku akan usaha kan jugak la..

apa2pun..cheer up ye frens..
selamat berpuasa!!


happy monday!!




p/s :
aku lom ponteng puasa lagi tau..
ehehehe..
gembira!!
hope dpt puasa penuh taun ni..
oh bulan!!jgn la ko dtg dulu ye..

Friday, August 20, 2010

sapa la yg gatal tgn wat keja ni???

salam u all...
korang ada x baca entry aku pasal agar-agar cocktail semalam??
kalau lum baca lagi..
kalau x nak baca pun xpe la..
cuma entry ni ada kaitan gak ngn entry semalam tu..

oleh kerana agar-agar cocktail aku tu perlukan aku utk beli bahan utk membuatnya..
so,,aku kena la g kedai...
jadi,,,sabtu lepas..pas aku ambik adik aku balik dr tuisyen...
aku singgah la utk shopping bahan2 tu..

dh abis beli barang..
macam biasa la..
balik la..
sebelum nk masuk keta tu..huh!!
menyirap gak darah aku tengok bontot keta aku kena conteng..



entah siapa la yg gatal tgn sgt conteng kat belakang keta aku ni...
dia tulis CALL ME..
puuiiiiii!!
sapa nk kol kau..
huh..
geram aku...

aku tau la keta aku tu kotor..
xsempat nk g carwash..
lagipun sekarang selalu hujan..
hurmm..
mmg x bertanggungjwb la sapa yg buat ni..
kalau korang yg kena pun sure marah kan...
hurrrrrmmmmmmmmmm




p/s :
siann aku..
tau la keta aku tu dh nk bertukar kaler..
dr kaler hitam dh nk jd kelabu..
hehehe

video buat daging burger dari lembu yg hidup2..xsembelih..uwekk!!~

salam jumaat u all....
pagi ni aku ada sesuatu nk share ngn korang...
tadi masa aku blogwalking kat blog seorang blogger nih..
kat blog dia ni la..
aku terjumpa entry yg mmg menarik perhatian aku...

dia share kan satu video..
kalau nk baca entry yg aku maksudkan tu..
menurut beliau...
video ni adalah video yg menunjukkan cara2 pembuatan daging lembu d eropah..
wallahualam...

ni la video yg aku maksudkan...
sila jgn muntah bila tengok nnti ye...


wallahualam...



p/s :
agak2 korang..
betul x ni proses buat daging burger eyh??
aduuiii...
naik seram aku tengok video ni..

Thursday, August 19, 2010

DIARI RAMADHAN 1431H ~ agar-agar cocktaiL

salam petang..salam ramadhan..
alhamdullillah..
masuk hari ni dh 9hari kita menjalankan ibadah berpuasa..
dan aku syukur sgt2 sbb aku still bertahan..
lum lagi tinggal puasa..
huhu

mggu lepas aku tba2 teringin nk mkn agar-agar cocktail..
aku selalu mkn org buat..
tp xpenah try buat sendiri...
hikhik



jeng jeng jeng...
angan2 aku nk buat agar-agar cocktail akhirnya terlaksana sabtu lepas..
amacam??
kiut x agar2 cocktail aku tu..
sengaja aku buat guna bekas berbentuk bintang nih..
hehe

aku buat dlm 3bekas..
byk tu weii..
hihi


agak2nya cmne rasa agar-agar cocktail yg aku buat ni??
ehehe..
kalau bagi aku,,ok la..
x la sampai keracunan kalau makan..
ahahaha



kena potong dulu..
baru leh mamam...
nyum nyum..

mggu ni nk ngidam apa plak eyh????





p/s :
1st time cuba buat ni..
nasib baik menjadi..
huhu

gambar kenangan..

salam u all..
semalam aku boring2 aku g usha2 la profile FB kwn2 aku..
tgh syok2 cuci mata tu..
aku singgah la kat profile sorang member ni..
Jamilah namanya..
hehe

aku tengok2 la photo album dia..
then aku jumpa album gmba2 masa kami ada tournament futsal..
kalau x silap mei lepas...
aku terbekenan ngn satu gmba ni..
xtau la apa yg best sgt kat gmba ni..
tp aku betul2 suka gmba ni...


hehe..
pucat lesi je muka kan..
tp,,xtau la apa yg menarik minat aku ngn gmba ni..
terus je aku save..
hihi
nmpk cam nostalgia je..
apa korang rasa??
agak2nya apa yg menarik kat lam gmba ni??





p/s :
sori milah coz ambik gmba ni kat FB milah..
without permission plak tu..
ampun ye..
huhuhuhuhuhuhu

hepi belated birthdaY 2 u!!~

salam & gudmorning u all...
entry kali ni khas utk ucapkan happY birthdaY to somebody..
siapa yg sambut birthday ni???
hehe


inilah org nya..
nur syahirah izzati @ syeera..

actually,birthday dia semalam..
yg ke 27..
dia ni mmg happening punya minah la..
hihi..

meriah ofis kami ni sejak dia berpindah ke sini..
sebelum ni dia bertugas di KDRM JOHOR..

jom cuci mata ckit tengok aksi2 yg penah kami rakam bersama..



gmba ni kami ambik kalau x silap 2bulan yg lepas..
ni masa lunch hour hari jumaat..
kan panjang ckit masa
jd..kita org g bowling..hehe
enjoy sgt2 time tu...


ni plak gmba yg kita org ambik semalam..
gmba ni d ambik pas aku n STILLA wish hepi bebday kat SYEERA..huhu
amacam..??nakal x kami??
ehehehehe

ok la..
tu je gmba yg aku nk tunjuk..
xleh tunjuk byk2...

to SYEERA..
haPPY 27th birthdaY!!!
atau lebih tepat hari ni kena ucap hepi belated birthday..
semoga panjang umur & dimurahkan rezeki sentiasa..
hope SYEERA akan dpt segala apa yg d hajati dlm hidup...




p/s :
sorry dear sbb xda present nk kasi..
next year la k..
hikhik

Wednesday, August 18, 2010

apa la punya manusia sorang ni..tau menyusahkan aku je!!puiiiii....

salam korang...
aku nk wat luahan hati ckit kat blog tercinta aku ni...
aku tension sgt2..
sejak petang semalam lagi dh...

kepada sesiapa yg bekerja dlm sektor kerajaan..
dh tentu korang tau pasal Sasaran Kerja Tahunan (SKT) kan...
tiap2 tahun prestasi kerja kita akan di nilai melalui SKT yg kita buat..
tahun2 lepas,,SKT di buat manually..
maksud aku..kita buat siap2 then print kasi kat bos..

tahun ni,,ada perubahan ckit..
kena isi guna online..
guna sistem HRMIS...

yg aku sakit hati yg teramat sekarang ialah...ada seorang hamba Allah ni..
yg buat2 bodoh konon2 x reti nk buat SKT sendiri...
last year pun dia wat perangai bodoh cmni..
bos suruh aku tolong buat utk dia..
aku wat jugak...kononnya kesian...hmmm

tiba2 tahun ni...dia buat perangai lagi...
dan yg aku lebih marah..
dgn sewenang2nya,,bos suruh aku plak g key in lam sistem HRMIS tu utk dia...
C*L*K* betul la...
sakit betul hati aku...
dhla kalau nk g key in bnda tu kena g kat akademi kastam diraja malaysia (AKMAL)..
bukannya dekat nk g sana dr ofis aku ni..
apa dia ingat tank minyak keta aku tu isi dgn air je eyh???
suruh la org tua tu g key in sendiri..
SKT dia..dia kena la buat sendiri...
gerammm tul aku...
aku xnak la g tolong dia...
dia bukannya cacat..sihat walafiat lagi...
kalau dia nk kasi alasan dia x pandai..g la belajar..
org lain pun belajar...

org lain susah payah wat SKT sendiri nk dpt kan markah bagus...
dia plak senang2 nk suruh org lain key in utk dia...
dh la draft SKT pun x buat...
nk harapkan aku wat dr A sampai Z...
puuuiiiiiiii!!!

mintak maap la..
aku x sanggup ok...
aku bencik kau!!!!

geram tahap gaban dh ni..
pahala puasa aku dh habis kerana org B***H cmni...
arghhhhhhhh!!!



p/s :
maaf kalau entry ni mengandungi bahasa kasar...
tp,,aku betul2 geram...
aku x suka org ambik kesempatan atas kebaikan yg penah aku buat sebelum ni...
hormat org ckit...
keadilan tu penting dlm hidup ni..

gara2 x mengadap laptop tercinta selama 4hari..

salam u all...
hurmmm....
sedih ckit ni...
ye la..seperti yg korang dh tau..
laptop aku baru je pulih dr sakit...
kira2 4hari la aku x mengadap laptop ni..
since last saturday..

nk tau x padah yg aku dapat???
aduiiii...
sedih babe!!!


dua lagi campaign under buffered earning aku dh merajuk...
dh metered dh..
uwaaaaaaaaaaaaaaa...
dua campaign yg aku maksudkan tu..
campaign Tourism Malaysia & campaign DIGI Broadband Sustenance..

tinggal tiga lagi yg buffered earning yg masih bertahan..
adoyaiii..
sgt menyedihkan kejadian ni...
hope pas ni xda masalah lagi la dgn laptop aku ni...
kalau my lappy ni problem lagi..
alamatnya,,x jalan la amount lam Nuff Nang aku nih...
hurmmmm...




p/s :
pas ni gigih la nk update my blog..
nk naikkan bilangan unique clicks plak..
huhuhu...
nk cari story2 best..

yeay!!dh dpt balik my LappY!!~

salam ramadhan semua..
aku dh leh online n update blog kembali..
sukaaaaaaa sgt..
hihi..



semalam laptop tercinta telah kembali ke dakapanku..
huhuhuhu
cehh,,jiwang word tu kan..

so,,,dh dpt balik laptop ni..
maka leh la aku terjah blog korang balik...
yeayyyy!!
tp,,aku online kat opis je la...
kat umah x dpt lagi..
coz broadband still lum bayar...

sesiapa yg ada duit lebih tu..
tolong bayarkan leh x????hhuhuhuhu
sian la kat aku ni..





p/s :
rasa2nya..
pas raya baru la aku sambung balik line broadband aku tu..
hurmmm...
raya lebih penting maaaaa...
huhu

Monday, August 16, 2010

aku akan menyepi sebentar...

salam u all...
maybe dlm beberapa hari ni aku akan agak menyepi..
maybe x update blog n x blogwalking kat blog korang....
nk tau sbb nya???

hurm....
sbbnya....ada masalah ckit ngn laptop aku tu...
chargernya rosak...
so,,xleh la nk online cam slalu..

tambahan pulak broadband aku dh kena barred line nya..
huhu
2bulan aku x bayar bil broadband aku tu..
hikhikhik

sekarang ni pun aku curi2 online guna PC kat ofis ni...
huhu
so,,kepada korang smua...
walaupun aku x online n x leh nk terjah kat blog korang dulu..
harap korang sudi2 la singgah slalu kat blog aku ni ye...
kesian nnti blog aku ni kesepian...

ok la...
itu je utk entry kali ni..
kalau laptop aku dh sihat nnti...
aku akan kembali terjah blog2 korang n update blog aku ni ye...

akhir kata...
SILA RINDUKAN AKU YE!!!!
ehehehe..
gedik ckit..huhu




p/s :
terasa sgt kekurangan bila xda laptop di sisi...
mana tidak nya..
laptop tu la peneman sejati..
xkira siang or malam...

Sunday, August 15, 2010

angan2 nak memiliki salah satu dari kamu..

salam u all...
actually ni adalah entry auto publish..
aku wat sbb my broadband line dh kena barred..
sbb x bayar bil..
ehehehe..

bil broadband pun x bayar..
tp,,aku ni dh sibuk pasang angan2 nk tukar handphone baru...
sekarang aku guna 2 handphone...
dua2 pun NOKIA..
nokia N81 8GB & nokia 5800 express music..

nokia 5800 aku tu baru je bulan februari lepas...
yg aku niat nk tuka sekarang..
nokia N81 8GB aku tu..
dh hampir 3taun aku pakai...
kalau x silap aku beli hp tu JUN2008..
kira 2taun lebih la aku pakai..
sekarang ni dh uzur dh hp aku tu..
mcm2 problem..
maklum la...
umur dh tua..huhuhu

aku ngidam nk tuka ngn handphone yg biasa2 je..
xnak la canggih2 sgt..
yg penting leh guna utk berhubung..
hurmmm..

nk tau x hp apa yg aku ngidam nk beli???
eheheh
jom tengok kat bawah ni..



NOKIA 7230


sila klik gmba tu utk tumbesaran..ehehe
handphone ni jenis slide jugak..
sama mcm hp nokia N81 aku tu...
aku x decide lagi nk kaler pink or grey...
tggu budget cukup dulu la..
tp,,,tengok gaya ni mcm lepas raya la baru aku leh nk pk pasal merembat hp baru ni...
byk lagi bnda lain yg perlu d budget sekarang...
hurmmmm


oh idamanku,,,bila ka aku akan dpt memilikimu...??




p/s :
geram tul nk beli..
budget utk beli hp ni lebih kurang RM450 cmtu..
arghhhh...
bila la aku leh beli eyh...

Friday, August 13, 2010

aku suka perubahan ni!!

salam u all...
aku xtau la kalau aku ni ketinggalan or perubahan ni mmg baru berlaku hari ni...
sbb semalam xda pun cmni..
baru pagi ni aku bukak aku tengok n perasan perubahan ni...

perubahan yg aku maksudkan adalah kat bahagian comment moderation..
korang perasan x perubahan kat comment moderation kita??


hehe..
aku suka perubahan yg blogger buat ni...
lebih memudahkan utk kita tahu comment tu utk entry yg mana...

pastu,,sekarang dh ada button SPAM jugak..
kesimpulannya aku mmg suka la perubahan ni....
lebih senang nk balas comment nnti...

jd,,,korang..rajin2 la tinggalkan comment lagi eyh...
tengkiu..




p/s :
kalau mcm ni..
senang la nk monitor comment2 yg kwn2 tinggalkan...
xda la kes ter"miss" baca comment...
hikhik

lagu wajib dengar di bulan ramadhan..

salam jumaat u all...
pagi ni aku nk mulakan hari di blog aku ni dengan entry mengenai lagu wajib bagi aku kalau dh tiba bulan puasa ni...
hehe..
lagu sedih tau u all..
tp,,bila aku dengar..
leh bagi kesedaran kat aku betapa mulianya ramadhan ni dan aku sentiasa berharap aku akan dpt melaksanakan ibadah puasa ni dgn yakin dan diterima oleh Allah...

lagu wajib yg aku maksudkan tu ialah lagu HARAPAN RAMADHAN..
sgt mendayu2 nyanyian penyanyi lagu ni...
aku suka sgt2...

jom la kita sama2 fahami lirik2 dlm lagu Harapan Ramadhan nyanyian kumpulan Raihan & Manbai...



Ku mengharapkan Ramadhan
Kali ini penuh makna
Agar dapat kulalui
Dengan sempurna
Selangkah demi selangkah
Setahun sudah pun berlalu
Masa yang pantas berlalu
Hingga tak terasa ku berada
Di bulan Ramadhan semula
Puasa satu amalan
Sebagaimana yang diperintahNya
Moga dapat ku lenturkan
Nafsu yang selalu membelenggu diri
Tiada henti-henti
Tak ingin ku biarkan Ramadhan berlalu saja
Tuhan pimpinlah daku yang lemah
Mengharungi segalanya dengan sabar

Ku memohon pada Tuhan diberikan kekuatan
Ku merayu pada Tuhan diterima amalan

Selangkah demi selangkah...
Dengan rahmatMu oh Tuhanku...
Ku tempuh jua
 
 
 
 
 
p/s :
puitis kan lirik lagu ni..
mlm2 kalau dgr lagu ni..
leh berdiri bulu roma aku tau..
huhu

Thursday, August 12, 2010

DIARI RAMADHAN 1431H ~ teringin nk makan kek lapis..huhu

salam petang u all..
hehhe
baru hari kedua kita dlm bulan ramadhan ni kan..
tp,,aku dh ngidam nk makan kek lapis...
huhu

so,,tgh hari td..
aku ngn geng opis aku decide la nk g kedai Kek Lapis Dyg Salhah...
kedai kek lapis ni mmg famous kat kuching ni...


"selamat datang ke kedai kek lapis dayang salhah"
hhuhuhu

jom tengok kat dlm kedai mcm mana plak...
sila jgn terliur ye...




wahhhh...
byk nya kueh....
hihi..

kami dtg kat sana..bukak2 je pintu kedai...
fuh!!!
bau kek harum semerbak...
terus bergegar iman ni menahan lapar..
hihi





mcm2 jenis kek lapis ada d jual kat sini....
mcm2 warna n nama gak kek2 ni...
semua nmpk cam sedapppppp!!!!~~



ni masa sesi tgh pilih kek apa nk beli..
ehehehe....
byk sgt pilihan...xtau nk pilih yg mana satu..
tambah plak ngn nafsu time puasa ni...
kalau ikut hati...
nk rembat semua je..



hehe...
dh selesai memilih...
aku lupa plak nk ambik gmba kek yg aku beli ni...
kek pilihan aku ialah,,
kek lapis cheese coklat & kek lapis masam manis...
huhu

pas selesai membayar...
kami wat sesi bergambar jap kat sana tadi..
hehe

kami ambik background kat tmpat pemilik kedai ni tempek gmba2 artis2 yg pernah singgah kat sini..
kalau tengok gmba2 yg kat dinding ni..
mmg dh ramai artis2 yg pernah jejak kaki kat kedai ni...


si syeera posing dgn senyuman lebar...hihi


antara gmba2 yg ada kat dinding kedai ni...



ni plak..aku n herina...
posing ngn kek yg dh d beli...
hikhik

dhla tu...cukup2!!
xleh lama2 kat sini...
nnti xtahan plak iman nengok kek2 yg ada...
so,,,pastu kami balik ofis la....



yeay!!
mlm ni berbuka ngn kek lapis la jawabnya...
nyum nyum nyum..





p/s :
bulan puasa ni mmg mcm2 makanan yg kta teringin nk mkn kan...
huhu
nasib baik sempat kami g beli kek ni tadi..
kalau x,,sob sob sob..
sedih la time berbuka nnti mengenangkan kek lapis...