be my Followers

klik klik klik

Saturday, December 18, 2010

cinta ini memBUNUHku!!


salam & selamat mlm u all...

entry ni aku nk luahkan perasaan aku...
kalau simpati kat aku..
baca je la luahan ati aku ni..
kalau x suka..
just ignore entry ni k geng2...
hurmmm...



salahkah kalau aku ni mencintai seseorang tu dgn sepenuh hati???
penah jugak aku dgr org kata x baek kalau nk cinta sepenuh hati....
tp,,nape???
bkn ka itu yg setiap hubungan perlukan..
hmmm

aku ni penah la ada pengalaman bercinta beberapa kali..
stiap pengalaman tu ada jln cerita yg tersendiri...
tp,,ada persamaan jugak..
nk tau apa persamaannya??

bila hati aku ni dh seikhlasnya mencintai org tu..
org tu msti x ikhlas kat aku....
mcm2 la yg jd...
ada yg just nk ambik kesempatan atas kebaikan aku kat dia org...
wujudnya org ketiga pun penah jd punca hubungan aku sebelum ni gagal..
arghhhhhh...!!!!

tension betul la....
sekarang pun aku tengah problem ngn BF aku...
adusssss.....
x habis2 dugaan datang melanda..

tp,,,aku sgt2 la bharap hubungan aku ngn BF aku yg sekarang akan berakhir dgn hepi ending....
aku x nak gagal lagi...
ya allah..
berilah aku kekuatan utk menghadapi segala ujian yg kau berikan ni...
ikhlaskan la hati kami utk mencintai satu sama lain....
aminnn...



p/s :
maaf..
entry ni mode jiwang...
tp,,serius..
aku mmg tgh bengong n tension sekarang!!! 
uwaaaaaaaaaaaa...

Friday, December 17, 2010

miss me??


salam n selamat pagi...

wahhhh,,,lamanya aku x menaip 4 my blog..
huhu..
rinduuuuu banget...
korang rindu aku x??
hehe



actually,,ni short update je..
baru ada masa..
hehe..
next time aku update lagi....
sure ada geng2 blogger aku yg rindu nk dgr crita2 dr aku kan..
hikhikhik..
perasan lebih plak aku ni...

insyaallah..
aku plan nk wat blogwalking pasni..
lama dh x jenguk blog kwn2...


jom blogwalking!!~


p/s :
rasa janggal plak bila lama x menulis kat cni..
hikhik...
tp xpa la...
nk mula balik from zero..
do support me ya!!~

Monday, November 22, 2010

what say U?

salam u all..
setelah sekian lama menyepi..
aku kembali dgn pertanyaan..
WHAT SAY U??
bila blog dh x terjaga..
x berupdate..
x wat blogwalking kat blog kengkawan..
xda cerita yg nk d share kan...
malas nk menulis & berceloteh d blog sendiri..
WHAT SAY U kalau aku stop berBlog..
hmm...

tp,,,jauh d sudut hati...
syg plak kat blog nih...
hmmm..
kalau nk simpan je n xyah d usik..
buang masa gak..
hmmm..... (dan hmmmmm lagi smpai esok..)





p/s :
sebenarnya xpelu tanya soklan ni kat org..
tp,,aku nk jugak berTANYA..
huhu

Wednesday, November 3, 2010

rajuk hatiku...

 salam semua...
maaf kerana dh lama menyepi..
entry kali ni..
nk share sesuatu yg aku jumpa kat facebook..

ayat2 ni sgt la mengena batang hidung aku sekarang...
tension dgn dunia cinta...
apa yg aku leh cakap..
kenyataan mmg susah utk diterima...
hurmmm..

jom la sama2 menghayati,,memahami & mengulas ayat2 kat bawah ni...
bagi aku..
aku setuju ngn ayat2 ni..
korang plak cmne??

baca dulu baru komen ye..

"  Andainya lelaki tahu
Dalam hati seorang perempuan
Ada naluri untuk disayangi
Ada rasa ingin diberi perhatian
Ada rasa untuk didengari keluh kesahnya
Ada waktu-waktu minta ditemani kesedihan.. "

"  Andainya lelaki tahu
Rajuk seorang perempuan minta dipujuk
Marah seorang perempuan perlu didekati
Sedih seorang perempuan harus didengari
Gembira seorang perempuan ingin dikongsi.. "

"  Andainya lelaki tahu
Di sebalik seribu satu rasa itu
Ada sekeping hati nan lembut
Bukan untuk ditatang bagai minyak yang penuh
Bukan jua untuk dimanjai
Hanya perlu sedikit perhatian
Agar rasa kasih itu terasa wujud
Walau saat jauh
Kerana andainya lelaki tahu
Hati itu akan senantiasa bertanya
Pada diri seorang perempuan
Wujudkah cinta itu di hati lelaki
Bila saat jauh tanpa perkhabaran
Sebagaimana mekarnya cinta itu
Tetap di hati seorang perempuan
Biarpun berkali ombak menghempas
Tak sekali pantai hati itu berubah.. "




p/s :
sgt2 bingung dgn segala dugaan yg aku hadapi sekarang..
Ya Allah..
kuat kan la iman aku utk menghadapi segala ujian yg kau beri..
Aminnnnn...

Thursday, October 14, 2010

inilah jawapannya..

salam pagi khamis kawan2...
entry pagi ni simple je..
nk kasi jawapan kat teka teki aku isnin lepas..

sapa2 yg belum baca entry pasal teka teki tu..
baca dulu ye..
 


sekarang aku nk kasi jawapan plak..
hehe..

sebelum tu aku nk mengulas jwpn2 yg aku dh terima setakat ni..
 


 
ada gak yg jwb betul sebenarnya..
tp,,aku xnak la kasi tau dulu aritu..
sbb aku mmg nk wat entry khas utk jwpn teka teki ni..


ni la jwpn yg sebenarnya..
Jamal tu dh mati dulu sebelum Ayah nya..
sbb tu la dia x leh nk dpt harta wasiat dr Ayahnya tu..
hikhikhik...



p/s :
teka teki ni xda kena mengena dgn yg hidup @ yg mati...
sekadar hiburan & buat kita refresh minda sebentar..
huhuhuhuhuhu

Wednesday, October 13, 2010

lagu best!!byk pengajaran...jom layan!!~

salam u all...
pagi ni aku jumpa satu lagu best kat youtube..
lagu baru ni...

byk pengajaran dlm lirik lagu ni..
music pun leh tahan best..
hehe

lagu nyanyian Sohaimi Mior Hassan ft Ana Raffali & Altimet..
lagu ni tajuk nya KALAU BERPACARAN


jom layan!!~

 

amacam????
best kan kan kan..??



p/s :
actually aku penah dgr lagu ni kat Hotfm...
tu la tergerak hati nk cari..
hehe..
share ngn korang kat sini..

Tuesday, October 12, 2010

DIARI RAMADHAN 1431H ~ kenangan yg best..dpt kad raya!!

salam & selamat tgh hari u all...
hehe..
apa cta aku ni??
masih buat entry tajuk ramadhan..

sebenarnya nk update & upload gmba2 kenangan yg best utk d kenang ramadhan kali ni..
2hari sebelum syawal menjelang aritu..
aku dpt kad raya!!!
yeyyy..


seronok sgt..

sbb dh lama aku x terima kad raya..
rasanya sejak tinggalkan sekolah..
sejak tu la aku xda terima kad raya lagi..

dan yg lebih seronok lagi kad raya ni dtg nya dr seorang blogger...
tu la yg menyebabkan kad raya ni special glerr...


haa...
penah nmpk x header blog ni???
ni la header blog kepada penghantar kad raya tu...

miss zafirah nabilah...

mmg baek la dia ni kan..
walaupun baru kenal..
sanggup pos kad raya kat aku..
dh la jauh kat kuching ni..
eheheh...

terima kasih yg teramat la miss nabilah..
sbb dh menberikan kenangan manis utk ramadhan kali ni...

meh aku tunjukkan kad raya yg aku dpt ni kat korang..
sila jgn jeles..
hikhik..


ni sampul kad...
sila abaikan alamat rumah tu ye...
jgn nnti korang anta bom plak kat umah aku..
huhu

jom tengok sebelah dlm kad plak...




suka tengok tulisan dia ni..
simple je kan..
cantek..

eyh..
bhgn dpn kad lom tunjuk...
hhehe..
nih dia bhgn dpan kad..


cantek kan..
sedondon ngn kaler baju yg aku pakai time tu..

sekali lagi aku nk ucapkan berbanyak2 terima kasih kat miss nabilah kita ni...
gembira ada kawan cam awak..
hehe..

utk pengetahuan korang miss nabilah ni seorang blogger yg agak hebat gak tau..
blog dia dh ada lebih 700 follower..
hebat kan..
kalau korang nk terjah2 blog dia..
sila la ke APA KATA HATI...

selamat berblogwalking!!~

Monday, October 11, 2010

AKU NAK NI!!!!~

salam & selamat malam..
baru je kejap tadi..
sedang aku tgk tv...
keluar plak satu iklan ni....

iklan McD!!!


argghhhhhhhhhhhhhhhh!!!
aku nak makan ni!!
adoii...


p/s :
nk klua g beli mls la plak...
telan air liur je la..
hurmm

jom teka!!~

salam u all..
dh lunch????
aku baru je selesai having my lunch...
kenyang yg amat sekarang nih...

ok,,entry kali ni aku nk share satu teka teki ngn korang...
sapa yg bijak leh la cuba jawab...
huhu...


teka teki nya berbunyi cmni....

Jamal berusia 10 tahun dan Ibu Jamal mati. Ayahnya pula kawhin dengan perempuan lain. Pastu dia dapat adik tiri. Ayahnya telah wasiat hartanya kepada Jamal apabila dia sudah mati. Walaubagaimanapun setelah ayahnya sudah mati Jamal tidak dapat harta itu tetapi adik tiri dia je dapat kenapa? 

haaaaa...jawab jgn x jawab ok..
aku tggu jwpn korang..
next entry aku bagi jwpn...
selamat meneka!!



p/s :
teka teki ni hanya utk refresh minda kita je eyh..
xda hadiah diberi kepada peneka yg bijak...
mtk maaf..
huuhu

Sunday, October 10, 2010

jadual weekend yg full...kenduri kawen sana sini..

salam korang semua...
hepi weekend...
mcm mana weekend korang??
best??

aku sure glerrrr korang msti bz gak weekend ni kan..
bkn apa....
ramai yg pilih tarikh ari ni utk jd tarikh perkahwinan mereka kan..
huhuhuhuhuhu


aku tumpang gembira dgn semua kwn2 & kazenn2 aku yg melangsungkan perkahwinan mggu ni...
tahniah utk korang...
alhamdullillah dh sah korang semua sbg suami isteri....

dan kepada blogger2 yg melangsungkan hari bahagia dlm mggu ni...
pun aku nk ucapkan tahniah utk korang...
semoga jodoh berkekalan ke akhir hayat...
aminnnn....



p/s :
doakan jodoh aku cepat2 dtg plak ye...
hehe..
dh gatal nk kawen gak ni...
huhuhuhuhu

Friday, October 8, 2010

apabila lampu biru sudah menyala kembali..ekekekeke


salam sekali lagi u all....
hehe..
tgk tajuk & gmba kat atas ni msti korang dh tau apa cta entry kali ni kan...

yup!!!!
aku dh settlekan bayaran tertunggak broadband aku....
so,,,sekarang aku dh leh online bila2 masa je yg aku nk...uhuhu
seronoknyerrrr...
dh x terbatas lagi la aku nk terjah blog korang n update my own blog...
hepi yg teramat....

semalam aku pejam mata je pegi bayar kat kiosk celcom




korang tgk x amount tu???
uwaaaa....
telan air liur je la aku pegi mhabiskan duit nk menyambung balik line broadband aku ni...
hmmmmm....

tp xpe la...
yg penting hati aku senang dh sekarang ni....
dh boleh online balik cam dulu2....

^^..^^
 .............
.........




p/s :
nk kejar balik segala buffered earning kat nuff nang yg dh lari entah ke mana...
sedihhh nengok..
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

miss PeaNut dh kembali.....ehehhe..

salam jumaat yg indah u all...
ya allah..
lama glerrr aku x update blog ni kan....
sekarang baru berkesempatan....


korang rindu aku x?????
ehehe...
kalau rinduuuu,,tatap la gmba aku kat atas ni puas2....
kihkihkih

nnti aku terjah blog korang ye...
utk melepaskan rindu kita..
hehe
perasan la plak aku ni...
mcm la ada yg rinduuu kan kan kan...


insyaallah..pasni aku akan tunaikan kata2 aku dlm entry2 yg sebelum ni..
kan aku cakap konon2 nk share mcm2 bnda kat sini..
tp,,belum ada masa & peluang nk update...
so,,,pasni nk update la sepuas2nya..
korang jgn x terjah sini plak nnti ye...
huhu




p/s :
lama x menaip entry baru...
rasa cam janggal la plak..
hihi...
welcome back to me!!~

Tuesday, September 21, 2010

best wishes yg dh agak terlambat..hehe

salam & selamat pagi kat u all...
wah...
dh lama x berceloteh kat dlm blog tersayang nih....
entry pagi ni ringkas je...
ala2 entry come back lerr...
hehe


sebenarnya aku juz nk ucapkan 
selamat hari raya aidilfitri...


walaupun dh agak terlambat...
tp,,aku nk jugak wish utk korang semua....
raya kan sebulan..hehe

aritu masa masuk je bulan syawal..
aku lgsg xda peluang nk wat ucapan selamat hari raya utk pembaca2 kat blog aku ni...
maaf ye kalau ada buat korang sakit hati,,kecik ati dan yg sewaktu dgnnya la...
sesungguhnya aku mmg lgsg x berniat nk menyentuh or menyakitkan hati sesiapa pun...
hope aku di maafkan la ye...

so,,,apa cta raya korang??
aku raya ni agak bz...
mcm2 je yg nk d buat..
nk tau x apa yg kononnya bz sgt tu??
hehe

tggu la my next entry nnti ye...
selamat berblogging!!!




p/s :
aku ni kan..
menulis kat cni mcm la ramai sgt readers..
huhu..
perasan je lebih kan...
hikhik

Monday, September 20, 2010

kesiannn my blog....terbiar...dh mcm anak yatim piatu je..

salam u all...
lama tul blog aku ni x d jenguk...
sepanjang cuti raya..
lgsg aku xda update blog aku nih...
nk wish hari raya pun x sempat...

ari ni dtg ofis ingat nk update blog..
alih2 dpt tau line wireless dh d pasang security code plak...
aduiiii...
siann blog aku ni...
mcm dh jatuh d timpa tgga plak....

sekarang ni kalau aku nk online terpaksa la aku g bertenggek kat meja kwn sekerja yg dkt ngn bilik boss tuh....sbb kat sana je yg kuat line wireless yg satu lagi...
malang tul la...
nk blogwalking pun x dpt....

broadband???
xyah tanya...
lum bayar lagi....
nmpk gayanya...kalau dh susah sgt nk on9 kat ofis nih...
kena la aku cepat2 settle kan bayaran tertunggak broadband aku tu..
baru la aku leh aktif jln2 blog korang mcm dulu...
hurmmm....

insyaallah..
esok aku akan update lagi cerita2 sepanjang cuti aritu...
byk bnda yg aku nk share..
huhu
dan insyaallah aku akan g singgah2 bertenggek kat blog korang jugak nnti...





p/s :
kesian tul tengok jumlah unique view kat Nuff...
menurun sgt2...
tp,,syukur gak...sbb xla smpai cecah angka 0..
huhuhuhuh....

Thursday, September 2, 2010

respon yg aku dpt..agak membantu jugak la....

salam u all...
selamat berpuasa...

ingat x entry aku last week..??
entry bertajuk...

dlm entry tu aku ada kemusykilan tentang something kat Nuff Nang...
tengok gmba bawah ni..


aku musykil tentang apa kegunaan bnda ni..
kat bahagian analytic kat Nuff Nang...

so,,rupa2nya ramai jugak yg xtahu apa bnda ni..
ni berdasarkan komen2 yg aku dpt kat entry tu la...
tp,,ada jugak yg bagi jwpn yg mungkin tepat ttng bnda ni...

so,,entry kali ni aku nk share kat korang la jwpn yg aku rasa betul utk kemusykilan aku ni...
jom skodeng ckit gmba kat bawah ni...


komen ni aku dpt dr cik/puan SmileY..
korang nmpk x apa dia kata??
kalo xnmpk aku type balik kat bawah ni ye..

dia kata :
kalo x silap..tuh menunjukkan bahagian iklan mane yang kiter banyak org tengok ke klik kot..
kan iklan kiter letak pada 3 part..ha tuh part die lah...


haaa...itula yg dia cakap...
bila aku pk2...maybe betul apa dia cakap tu..
hehe

so,,sekarang bagi aku dh terjawab la kemusykilan aku..
kepada yg ada komen kat entry aku last week tu..
sekarang aku dh share kat korang jugak..
jd,,sama2 terjawab la persoalan kita...

thanks pada semua yg bagi respon ari tu ye...




p/s :
byk lagi bnda yg xtau dlm dunia blogger ni..
aku tgh belajar ckit2 la ni..
huhu

Wednesday, September 1, 2010

pejam celik pejam celik.....

salam u all..
lama dh aku x update blog aku ni..
viewer jgn kata la...mmg menurun sgt2..
hurmmm

byk cerita nk kongsi kat sini sebenarnya..
tp masa terhad sekarang...
bz ngn keja...lagipun kat umah dh x leh nk online...
mcm2 je halangan...

pagi tadi aku masuk ofis..
start ke ja cam biasa...
tiba2 aku rasa terkejut plak...
hihi..
masa menulis tarikh kat dlm manifes aku...
aku baru perasan..
rupanya dh masuk september laaaa....




selamat datang wahai bulan september...
x terasa masa berlalu dgn cepat..
hurmmmm...

apa la agaknya dugaan2 yg akan kigta tempuhi nnti kan...
hope segalanya berjalan lancar...
aminnnn...





p/s :
dh masuk september..
maksudnya tggal beberapa hari lagi nk raya...
alamak..
baju raya aku lum siap2 lagi..
x raya la aku taun ni....
uwaaa...

Friday, August 27, 2010

yeay!!masyukk lagi...


salam u all..
baru je selasa lepas aku share kat ini pasal buffered earning yg ke 8 blog aku dpt setakat ni kan..
ehehehehhehehe...
kalau nk baca entry tu klik sini..

nk tau x??
semalam....blog aku ni dpt satu lagi buffered earning!!
masyukkkkkkk!!
seronok giler aku babe!

rezeki dtg jgn di tolak..
harus kita terima..hikhik..


kali ni buffered earning ni dtgnya dr campaign DIGI Octopus Anniversary LB..
actually,,aku pelik ckit..
xtau plak aku apa bezanya campaign yg ini dgn campaign yg aku dpt buffered earning yg ke 8 ari tu...
nama campaign lebih kurang sama je...
yg ke 8 ari tu nama campaign nya DIGI Octopus Anniversary (younger) LB..
bezanya ada younger tu je..
ehehehe..

alaaa...x kisah la campaign apa pun..
yg penting masyukkkk!!
hihi

sila jgn jeles ye korang...
ini hasil pertolongan korang jugak yg klik2 nuff aku...
nnti klik2 lagi byk2 ye..
huhu




p/s :
alhamdullillah..
ada lagi rezeki bulan ramadhan ni...
suka suka suka!!

Thursday, August 26, 2010

gulp gulp!!~

 
 
 
salam..
entry petang ni cukup la aku tunjuk gambar ni je...
cukup meliurkan....
nk makan ni...
arghhh!!




p/s :
nk buka puasa ngn cheezy wedges..
tolong belikan...
plzzz...

kepada yg pakar..tolong beri tunjuk ajar..

salam pagi khamis u all...
aku ari ni tergerak hati nk pikir pasal satu bnda kat Nuff Nang ni..

so,,aku nk mtk tolong kat siapa2 yg tau pasal bnda ni..
tolong jelaskan kat aku..
apa kegunaan bnda ni....??


korang msti penah jugak lihat bnda ni kat bahagian analytics account Nuff Nang korang kan??
apa bnda ni eyh???
apa kegunaan dia???
or tu utk mengukur apa??

aku blurr la...
sejak berkecimpung dlm dunia blogger ni..
xpernah tau apa bnda ni...

tolong beri pendapat ye u all..
segala feedback anda nnti amatla dihargai..
terima kasih..




p/s :
buah cempedak di luar pagar..
ambik galah tolong jolokkan..
saya budak baru belajar..
kalau salah tolong tunjukkan...

Wednesday, August 25, 2010

selamat hari wanita!!~


salam petang u all...
hari ni 25 ogos 2010 merupakan Hari Wanita...
so,,aku pun x nak la ketinggalan nk mengucapkan SELAMAT HARI WANITA kepada semua yg bergelar wanita yg sudi singgah membaca d blog aku ni...


aku harap..
kita semua yg bergelar wanita @ perempuan ni..
jagalah diri kita ni sebaiknya..
aku ni bukan cakap kat korang je..
cakap kat diri aku ni sekali..
ehehehe

akhir kata,,
SELAMAT MENYAMBUT HARI WANITA
kepada semua wanita d luar sana ye!!




p/s :
love 2 be a girl,a daughter,a women 
and soon 2 be a wife , a mother & a grandma..
hihi
love 2 be me!!~

DIARI RAMADHAN 1431H ~ Iklan Raya

salam ramadhan utk korang semua...
entry aku kali ni nk ajak korang flashback ckit iklan2 raya yg glamour n pernah menyentuh hati aku...
ini adalah salah satu darinya...

aku pasti korang pun suka vdeo ni..
byk pengajaran dlm iklan yg sesingkat ini....
sama2 la kita ambik yg baik & muhasabah diri pas tengok iklan ni..

jgn la kita buat cmni ngn org tua kita nnti ye...
mereka dh byk berjasa membesarkan kita..
hargai la org tua kita....


 





p/s :
sedihh plak tengok iklan ni..
pandai org tua ni berlakon kan..
huhu

tolong2!!!!leh caya x ni eyh????opinion please...

salam & selamat pagi u all semua...
pagi ni aku baru cek email aku...
then kat dlm SPAM tu..
ada satu email yg mengujakan aku...
tp,,menakutkan pun ada gak..


aku dpt email dr
DEAR LUCKY WINNER CONTACT WINNING AGENT

korang tengok kat bawah ni..
inilah butiran2 dlm email tu.....


dh baca???
so,,apa pendapat korang???
leh caya x????
aku mcm nk caya tapi takut..
hurmmmm....

kalau korang jd aku..
korang nk wat apa????
opinion please!!!~



p/s :
kalau betul la menang byk tu..
adoiiii...
sakan aku beraya taun ni...
ehehehe
tp,,kalau kena tipu..menangis la jwb nya...

Tuesday, August 24, 2010

alhamdullillah..rezeki bulan puasa kot...

salam u all..
hehe..
alhamdullillah tau korang..
xsangka jugak aku..
walaupun blog aku ni xlah sentiasa berupdate..
tp,,BUFFERED EARNING aku tetap masyukkkk..

jumaat lepas satu lagi buffered earning sangkut kat account Nuff aku..
yeay!!
org tua kata rezeki jgn d tolak..
hihihi

ini adalah buffered earning yg ke 8 utk blog aku ni...
hope akan bertahan lama la buffered earning kali ni....



kali ni buffered earning aku dtg nya dari 
campaiagn Digi Octopus Anniversary (younger) LB..
tengkiu2...

tengkiu gak kat korang yg masih sudi menyinggah kat blog aku ni pada time hujung2 mggu..
walaupun blog x berupdate..
maaf la..
buat masa sekarang..
aku dh x leh nk update blog time weekend..
sbb broadband aku still x leh guna..


sbb tu aku syukur sgt2 bila d beri buffered earning sekali lagi..
walaupun aku jarang klua kan entry...
kalau dh rezeki x ke mana kan u all..
hehe..



p/s :
korang yg singgah kat sini..
jgn lupa klik2 kat nuff aku tau..
nnti aku jln2 blog korang sure aku akan klik gak nuff korang ye..

jom tengok!!sure ketawa berguling2 pas tengok nih..

salam sekali lagi utk u all...
dh nk tengahari ni kan..
bulan puasa ni biasa la..
dh terasa lemah bdn ni bila tiba time2 cmni...

jom ceriakan ckit hari kita..
tengok video ni...
sure pas tengok akan bersemangat ckit nk teruskan hari kita ni..
sambil2 tu rehatkan minda dr fikirkan kerja kejap ye..



jom tengok!!



 





p/s :
amacam??
dh ketawa lum??
dh berguling2 lum??
hihi

KEYWORDS yg xpatut utk blog aku!!

salam u all..
puasa x hari ni???
alhamdullillah,,aku puasa..
cuma pagi tadi x sahur...
maybe agak lemah ckit bdn ni hari ni kot..
tp xpa,,akan ku gagahi jua diri ini..
ceh,,klua dh ayat bunga2..huhu

semalam aku bz la..
xsempat nk update cerita...
anyway,,ni cerita semalam...
tp,,semalam x sempat nk share..
so,,arini nk cerita ckit..

semalam kan hari payday weekly kat Nuff Nang..
apa lagi,,sibuk la aku cek sana sini kat account Nuff aku tu..
last2 aku cek la bhgn KEYWORDS...

nk tau x apa aku jumpa??
meh,,skodeng gmba kat bawah ni..
kalau x nmpk..
sila klik gmba utk tumbesaran..hehe


nmpk x??
ada org search KEYWORDS ni kat blog aku..
"SEKS AYUNI NURAINI"

eyh,,bila masa plak la aku ada tulis pasal seks kat sini kan..
hurmmm...
nk tulis nama ayuni or nuraini tu pun xda...
xtau la cmne leh ada keywords ni tersenarai lam ni..

mcm2 je la kan...
bulan puasa ni pun ada gak eyh yg nk search bnda2 cmni..
x baik tau..
pahala puasa nnti entah ke mana kalau wat cmni..
hurmmmm...

kepada sesiapa yg berkenaan..
xyah la search bnda2 cmni ye...
di hari yg baik bulan yg mulia ni..
bertaubat la ye..
huhu..




p/s :
mungkin org lain pun pernah mengalami keadaan ni kan..
aku 1st time kena..
sbb tu rasa weird yg teramat..
sbb aku xpenah pun tulis pasal bnda2 cmni lam blog aku..
hurmmmm...

Monday, August 23, 2010

morning mondaY!!~

salam d mggu baru utk u all...
dlm masa 2mggu lagi kita akan menyambut bulan syawal plak kan..
wahhh...
excited jugak rasanya walaupun budget raya taun ni agak kurenggg..
huhu..

hari ni monday..
biasala..agak bz ckit..
so,,xtau lagi dpt update cerita2 x ari ni...
tp,,aku akan usaha kan jugak la..

apa2pun..cheer up ye frens..
selamat berpuasa!!


happy monday!!




p/s :
aku lom ponteng puasa lagi tau..
ehehehe..
gembira!!
hope dpt puasa penuh taun ni..
oh bulan!!jgn la ko dtg dulu ye..

Friday, August 20, 2010

sapa la yg gatal tgn wat keja ni???

salam u all...
korang ada x baca entry aku pasal agar-agar cocktail semalam??
kalau lum baca lagi..
kalau x nak baca pun xpe la..
cuma entry ni ada kaitan gak ngn entry semalam tu..

oleh kerana agar-agar cocktail aku tu perlukan aku utk beli bahan utk membuatnya..
so,,aku kena la g kedai...
jadi,,,sabtu lepas..pas aku ambik adik aku balik dr tuisyen...
aku singgah la utk shopping bahan2 tu..

dh abis beli barang..
macam biasa la..
balik la..
sebelum nk masuk keta tu..huh!!
menyirap gak darah aku tengok bontot keta aku kena conteng..



entah siapa la yg gatal tgn sgt conteng kat belakang keta aku ni...
dia tulis CALL ME..
puuiiiiii!!
sapa nk kol kau..
huh..
geram aku...

aku tau la keta aku tu kotor..
xsempat nk g carwash..
lagipun sekarang selalu hujan..
hurmm..
mmg x bertanggungjwb la sapa yg buat ni..
kalau korang yg kena pun sure marah kan...
hurrrrrmmmmmmmmmm




p/s :
siann aku..
tau la keta aku tu dh nk bertukar kaler..
dr kaler hitam dh nk jd kelabu..
hehehe