be my Followers

klik klik klik

Friday, April 6, 2012

alamak bengong la dengan wajah baru dashboard Blogger!!

salam u all...
selamat bercuti untuk SARAWAKIAN...
arini sarawak cuti umum..
GOOD FRIDAY :)

nk share something ni...
semalam masa aku update entry pasal ANAK BUAH aku,,aku terklik la kat button yg cakap blogger dh UPGRADE mulai APRIL....
aku nk tau la apa yg berubah..so,,aku klik la...


pastu dh jd cmni..
aku sendiri plak yg bengong...
mcm agak SEMAK la..or mungkin aku belum biasa dgn WAJAH BARU BLOGGER ni kot...
apapun...kena la try MASTER kan diri dgn benda baru ni..huhu
maybe ianya akan lebih memudahkan kita MONITOR blog kita kot...
sama2 la kta GELEDAH wajah baru Blogger ni ye..

selamat berBlog!

1 comment:

ain dzaya said...

mula2 jer bengang..lama2 rasa cun pulak dashboard baru nie taw!