be my Followers

klik klik klik

Wednesday, March 16, 2011

aku dh jd tauke la...huhu


salam smua..
hehe..
dh lebih kurang 2mggu aku x update entry kan..
maklum la dh bz skrg..
kihkih...

sekarang aku dh jadi tauke...
huahuahua...
saja je aku cuba ambik risiko laburkan duit utk mulakan bisnes brooch..
alaaa...bisnes kecik2 je..
baru nk mencuba..

jom cuci mata ckit tgk brg jualan aku...







haaaa...
amacam??
ok x design2 yg pilih ni..

so far,,aku dh start buat jualan ni..
alhamdullillah..
respon kwn2/pelanggan2 aku ok je...

jadi,,aku nk promote lagi ni..
terutama kat pembaca2 blog aku yg berada sekitar kuching..
kalau berminat nk tgk brooch2 ni..
sila inbox aku @ my FB ye..
klik link ni utk ke profile FB aku..

do give me support ye!!
tengkiu so much..




p/s :
hope akan sukses la percubaan aku ni..
hidup skrg x leh bgantung dgn gaji bulan2 tu je..
kena crk side income..
nk hidup senang..
huhu

4 comments:

Ietams said...

wahh..
selamat berjaya.
promo la kat blog juga ye nanti..
susah la nak on FB selalu.. hehehe

peaNut said...

ietams~tq..hope bjaya la...hehe..

ardinihumaira said...

wahhh dah jadi busninesswoman :) Goodluck!

peaNut said...

dini~cuba nasib je ni dini...huhu...harap2 berjaya