be my Followers

klik klik klik

Wednesday, March 23, 2011

hilang muka terkena kejutan elektrik..





salam petang smua...aku ni tadi pas balik dr kursus..baru menyempat nk baca paper..masa belek punya belek HARIAN METRO punya paper...aku terjumpa la satu artikel berita yg menarik...pasal encik Dallas Wiens ni...beliau kehilangan wajahnya akibat kejutan elektrik ketika mgunakan jentera pemetik ceri...aduiii...ngeri tul aku rasa..tambah plak bla tgk gmba encik Dallas ni...kesian kan...hurmmm....tp,,khabarnya skrg encik Dallas dh boleh jalani kehidupan mcm biasa sbb pembedahan wajah yg dilakukannya di Hospital Wanita Brigham telah berjaya...alhamdullillah...tp,,wlaubgaimanapun,,encik Dallas ni dh x blh melihat pulak sbb deria penglihatannya belum dpt d pulihkan...xpa la..yg pntg beliau dh semakin stabil..kos pembedahan beliau ni kalau duit kita dh cecah RM900k...woww!!huhu...apapun nasib mmg menyebelahi encik Dallas kan..sbb tu la dia masih leh dpt d pulihkan...hehe..tu je la nk kongsi ngn u all..maafla kalau entry ni x cantek..hehe..sbb update guna hp je ni..kemalasan nk on laptop..huhu

2 comments:

Lizzie Yasmin said...

nasib baik dia tak boleh melihat.. klu tak.. msti dia sedih ngan muka dia... huhuhuh

peaNut said...

lizzie~ye la kan..nasib baik la cmtu..