be my Followers

klik klik klik

Friday, March 25, 2011

x sabar nk habissss..



salam jumaat semua blogger n readers...huhu..sekali lagi aku update dgn hp je blog aku ni...ni smua gara2 boring sgt skrg nih...aku x sabar tul nk habiskan kursus yg aku tgh hadiri sejak isnin ni lagi dh..huhu..penat otak bfikir & mendengar maklumat2 baru sepanjang kursus ni..huhu...sekarang ni,,sewaktu aku tgh menaip entry ni..aku tgh duduk dgr lecture yg terakhir utk kursus ni,..yeayyyy...xsabar tul nk habis...terasa rindu plak nk wat keja kat ofis...hehe..lebih kurang 2jam lagi akan berlangsung la majlis penutupan kursus...then,,,WEEKEND!!!yeay...cepat2 la masa 2jam ni berlalu..hehe..nnti weekend kalau free lehh gak aku blogwalking..lama dh x jenguk blog kengkawan...x sabarnyaaaaaa....

1 comment:

Redbloodsnow said...

mek minggu depan kursus. boring koh :( sorg² gi kursus on behalf syarikat mek org. kdk org tuyuk jak mek lak..haha