be my Followers

klik klik klik

Sunday, March 11, 2012

oh!!where did U go??

salam semua...
entry sedih ni tau....hmmm
korang msti ada barang yg korang sayang & menjadi FAVOURITE korang kan...
aku pun ada...

TAPI,,yg sedihnya....dh HILANG!!
mana aku letak pun aku dh xtau...


haaaa....
CINCIN BIRU tu la yg aku sgt2 SAYANG & suka pakai bila aku keluar guna jeans biru aku....SEPADAN je kalau pakai bersama....
CANTEK KAN???korang xpuji pun aku akan tetap kata yg cincin tu cantek...huhu
masalahnya dh hilang....merata2 aku carik x jumpa jugak...

dalam banyak2 KOLEKSI cincin aku...itulah yg paling MENYERLAH bagi aku...
kalau aku jumpa cincin dengan DESIGN yg sama camtu..CONFIRM aku akan beli...
aku harap aku still leh jumpa cincin aku ni...mana tau mata aku ni BENGONG masa carik aritu...
nnti aku akan try carik lagi...hmm

anyway,,,sesiapa yg minat jugak simpan KOLEKSI cincin yg mcm ni...
sila2 la melawat ke ONLINE SHOP aku ye...


(klik link utk view page)
kat my Missbean's Shop ni aku ada jual barangan aksesori perempuan....
korang bolehlah cuci mata kat album2 kat page tu ye..
kalau berminat nk beli,,sila komen je kat pic mana yg berkenan...
kalau belum ada yg berkenan di hati...sila2 la sudikan diri anda utk LIKE je my page tu...ehehehe

ALAMAK!!
tujuan asal entry ni dh MENYIMPANG plak....
menyempat lagi aku nk promote my ONLINE SHOP..hihi...

ok la,,,apa2pun..
jgn lupa SINGGAH kat my Missbean's Shop ye :)

2 comments:

Erina Asmawani said...

missed place kali yunk..try carik lagik k..btw, nang kacak cincin ya..menyerlah :)

peaNut said...

dh carik...x juak jmpa2.....takut tercicir masa outing sbb kdg2 main letak jak dlm bag... :(