be my Followers

klik klik klik

Monday, September 20, 2010

kesiannn my blog....terbiar...dh mcm anak yatim piatu je..

salam u all...
lama tul blog aku ni x d jenguk...
sepanjang cuti raya..
lgsg aku xda update blog aku nih...
nk wish hari raya pun x sempat...

ari ni dtg ofis ingat nk update blog..
alih2 dpt tau line wireless dh d pasang security code plak...
aduiiii...
siann blog aku ni...
mcm dh jatuh d timpa tgga plak....

sekarang ni kalau aku nk online terpaksa la aku g bertenggek kat meja kwn sekerja yg dkt ngn bilik boss tuh....sbb kat sana je yg kuat line wireless yg satu lagi...
malang tul la...
nk blogwalking pun x dpt....

broadband???
xyah tanya...
lum bayar lagi....
nmpk gayanya...kalau dh susah sgt nk on9 kat ofis nih...
kena la aku cepat2 settle kan bayaran tertunggak broadband aku tu..
baru la aku leh aktif jln2 blog korang mcm dulu...
hurmmm....

insyaallah..
esok aku akan update lagi cerita2 sepanjang cuti aritu...
byk bnda yg aku nk share..
huhu
dan insyaallah aku akan g singgah2 bertenggek kat blog korang jugak nnti...





p/s :
kesian tul tengok jumlah unique view kat Nuff...
menurun sgt2...
tp,,syukur gak...sbb xla smpai cecah angka 0..
huhuhuhuh....

12 comments:

Amni said...

selamat hari raya maaf zahir batin.. teringat ngan kitak.. skali ada nya update.. hehe...

~♥ iella ♥~ said...

lama peanut tak bercerita..

HairiAks said...

hahaha... lor ciannya... lpas byr nanti.. uptade sampai 10 entry 1 hari ek...hik3..

* mEsSy * said...

peanut!! rindo.. update la cepat2 skit.. ngeee..

=D

PinQib said...

wahh..he. rindu peanut!!


Latest entry di:

Jenis mamat dibenci perempuan ><
Mainan genius dari Japan

peaNut said...

amni ~ selamat hari raya jwk sis..huhu...bok dpt on9..ya la bok pat update..huhu

peaNut said...

iella ~ hehe..nk bercerita balik dh ni..hihi...jgn boring plak nnti ye..

peaNut said...

hairi ~ insyaallah...mmg cta2 nk wat cmtu la....

peaNut said...

messy ~ nk update la nnti...cerita hujung bulan puasa n time raya..

peaNut said...

pinqib ~ rindu gak nk g blog pinqib..huhu

~♥ iella ♥~ said...

peanut : x borink kot...hihi

peaNut said...

iella ~ alhamdullillah la kalau iella cakap cmtu..hehe