be my Followers

klik klik klik

Thursday, September 2, 2010

respon yg aku dpt..agak membantu jugak la....

salam u all...
selamat berpuasa...

ingat x entry aku last week..??
entry bertajuk...

dlm entry tu aku ada kemusykilan tentang something kat Nuff Nang...
tengok gmba bawah ni..


aku musykil tentang apa kegunaan bnda ni..
kat bahagian analytic kat Nuff Nang...

so,,rupa2nya ramai jugak yg xtahu apa bnda ni..
ni berdasarkan komen2 yg aku dpt kat entry tu la...
tp,,ada jugak yg bagi jwpn yg mungkin tepat ttng bnda ni...

so,,entry kali ni aku nk share kat korang la jwpn yg aku rasa betul utk kemusykilan aku ni...
jom skodeng ckit gmba kat bawah ni...


komen ni aku dpt dr cik/puan SmileY..
korang nmpk x apa dia kata??
kalo xnmpk aku type balik kat bawah ni ye..

dia kata :
kalo x silap..tuh menunjukkan bahagian iklan mane yang kiter banyak org tengok ke klik kot..
kan iklan kiter letak pada 3 part..ha tuh part die lah...


haaa...itula yg dia cakap...
bila aku pk2...maybe betul apa dia cakap tu..
hehe

so,,sekarang bagi aku dh terjawab la kemusykilan aku..
kepada yg ada komen kat entry aku last week tu..
sekarang aku dh share kat korang jugak..
jd,,sama2 terjawab la persoalan kita...

thanks pada semua yg bagi respon ari tu ye...




p/s :
byk lagi bnda yg xtau dlm dunia blogger ni..
aku tgh belajar ckit2 la ni..
huhu

10 comments:

Aleeya said...

ooo sharing is caring hehe, tq peanut share..kak yaya yg da blog lama ni pun tak tau ape functionnye mendalah tu hehehhehe

smiley said...

hehe...cume berkongsi ape yang termampu...hehe

same2 kiter share ape yg kiter tau ekk...

regards,
Triplesmiley & 1 Sweet Love

~♥ iella ♥~ said...

oOOo..paham dah :P

ardinihumaira said...

:) ye kot dear.. dni pun tak pasti hehe

pakcikLie said...

Thnks..sama la kita yg tengah2 dpt 5 stars.

* mEsSy * said...

yey.. betul betul betul..

=D

AngahSayang2314 said...

peanut belajar jangan tak belajar tau hehehe

nabilah_2908 said...

mcm tu rupanya...baru tau... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DOA QUNUT

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

tak ada kena mngena dgn entry.. just nk ucap selamat hari raya!!! ^__^

peaNut said...

to aisumi..hehe..tq 4 the wish...blog ni mmg lama x berupdate..huhu