be my Followers

klik klik klik

Tuesday, September 21, 2010

best wishes yg dh agak terlambat..hehe

salam & selamat pagi kat u all...
wah...
dh lama x berceloteh kat dlm blog tersayang nih....
entry pagi ni ringkas je...
ala2 entry come back lerr...
hehe


sebenarnya aku juz nk ucapkan 
selamat hari raya aidilfitri...


walaupun dh agak terlambat...
tp,,aku nk jugak wish utk korang semua....
raya kan sebulan..hehe

aritu masa masuk je bulan syawal..
aku lgsg xda peluang nk wat ucapan selamat hari raya utk pembaca2 kat blog aku ni...
maaf ye kalau ada buat korang sakit hati,,kecik ati dan yg sewaktu dgnnya la...
sesungguhnya aku mmg lgsg x berniat nk menyentuh or menyakitkan hati sesiapa pun...
hope aku di maafkan la ye...

so,,,apa cta raya korang??
aku raya ni agak bz...
mcm2 je yg nk d buat..
nk tau x apa yg kononnya bz sgt tu??
hehe

tggu la my next entry nnti ye...
selamat berblogging!!!




p/s :
aku ni kan..
menulis kat cni mcm la ramai sgt readers..
huhu..
perasan je lebih kan...
hikhik

12 comments:

lady XOXO said...

Selamat Hari RAya yer.. tak per tak lambat wish lg.. cebulan raya nie.. wah2 bz erk raya.. sure besh nanti entry2 bercerita pasai ur raya... ehehhehe... maaf zahir yer cik tuan blog... SELAMAT HARI RAYA

peaNut said...

lady XOXO ~ tengkiu 4 da wish...ehehe...

Amni said...

baju raya tak duak sama cam tema mek duak hubby.. hehe...

ardinihumaira said...

selamat hari raya! maaf zahir dan batin ;)

* mEsSy * said...

selamat ary raya!!

=D

PinQib said...

camat ri rayer. maap zahir batin. nak wet raya


Latest entry di:

Manisnya!
Tahi makanan ruji

AngahSayang2314 said...

peanut selamat hari raya gak... lama peanut tak on9 kan ??? mana menghilang yeeeeee

peaNut said...

amni ~ ya ka???hehe...baju raya mek 2 ya x d rancang...kebetulan jak ada sama jak upa kaler ckit...hehe

peaNut said...

ardini ~ selamat hari raya jugak utk dini

peaNut said...

messy ~ selamat ari raya jugak yunk..huhu

peaNut said...

pinqib ~ alamak....dh besar x leh nk bagi duit raya,.,hhheheheheh

peaNut said...

angah ~ byk sgt halangan nk on9 ni angah...huhu...insyaallah...pasni akan on9 mcm dulu.....aminnn...