be my Followers

klik klik klik

Friday, October 8, 2010

apabila lampu biru sudah menyala kembali..ekekekeke


salam sekali lagi u all....
hehe..
tgk tajuk & gmba kat atas ni msti korang dh tau apa cta entry kali ni kan...

yup!!!!
aku dh settlekan bayaran tertunggak broadband aku....
so,,,sekarang aku dh leh online bila2 masa je yg aku nk...uhuhu
seronoknyerrrr...
dh x terbatas lagi la aku nk terjah blog korang n update my own blog...
hepi yg teramat....

semalam aku pejam mata je pegi bayar kat kiosk celcom




korang tgk x amount tu???
uwaaaa....
telan air liur je la aku pegi mhabiskan duit nk menyambung balik line broadband aku ni...
hmmmmm....

tp xpe la...
yg penting hati aku senang dh sekarang ni....
dh boleh online balik cam dulu2....

^^..^^
 .............
.........




p/s :
nk kejar balik segala buffered earning kat nuff nang yg dh lari entah ke mana...
sedihhh nengok..
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

10 comments:

ardinihumaira said...

huhu mahal gak tu... dni geram ngan bokbeng dni skang jarang dapat HSDPA hu

p@kcikLie said...

itu lah kepuasan setelah anda puas mengerjakannya...

peaNut said...

ardini ~ hehe...tu la dini...mmg mahal...tp,,nk wat cmne...byr je la....

peaNut said...

pakciklie ~ betul gak tu pakcik...mmg rasa puas lps bayar n dpt guna balik broadband nih...huhu

PinQib said...

300 jer tuh..

;)) hehe~~~
Jum Singgah yer
Latest entry di:

Kehebatan 2010 hanya untuk….

Redbloodsnow said...

haha..psstt yang...makanya jgn menunggak :P hikss. mek bilaaa lah lagik nk pasang BB dikpun ow. line kat umah mek ya super slow yang. ya rasa cam x berbaloi jak nk pasang BB,,huhu :P

peaNut said...

pinqib ~ oooo...ketawakan peanut ye...jahat!!~

peaNut said...

zie ~ budget tidak mengizinkan..yalah mala jak menunggak..huhu

AngahSayang2314 said...

banyak gak ye peanut kau punya tunggakkan yg perlu bayar yuhuuu

peaNut said...

angah ~ ye angah..tp,,bila dh byr ni..lega yg teramat plak peanut rasa..hikhik