be my Followers

klik klik klik

Tuesday, October 12, 2010

DIARI RAMADHAN 1431H ~ kenangan yg best..dpt kad raya!!

salam & selamat tgh hari u all...
hehe..
apa cta aku ni??
masih buat entry tajuk ramadhan..

sebenarnya nk update & upload gmba2 kenangan yg best utk d kenang ramadhan kali ni..
2hari sebelum syawal menjelang aritu..
aku dpt kad raya!!!
yeyyy..


seronok sgt..

sbb dh lama aku x terima kad raya..
rasanya sejak tinggalkan sekolah..
sejak tu la aku xda terima kad raya lagi..

dan yg lebih seronok lagi kad raya ni dtg nya dr seorang blogger...
tu la yg menyebabkan kad raya ni special glerr...


haa...
penah nmpk x header blog ni???
ni la header blog kepada penghantar kad raya tu...

miss zafirah nabilah...

mmg baek la dia ni kan..
walaupun baru kenal..
sanggup pos kad raya kat aku..
dh la jauh kat kuching ni..
eheheh...

terima kasih yg teramat la miss nabilah..
sbb dh menberikan kenangan manis utk ramadhan kali ni...

meh aku tunjukkan kad raya yg aku dpt ni kat korang..
sila jgn jeles..
hikhik..


ni sampul kad...
sila abaikan alamat rumah tu ye...
jgn nnti korang anta bom plak kat umah aku..
huhu

jom tengok sebelah dlm kad plak...




suka tengok tulisan dia ni..
simple je kan..
cantek..

eyh..
bhgn dpn kad lom tunjuk...
hhehe..
nih dia bhgn dpan kad..


cantek kan..
sedondon ngn kaler baju yg aku pakai time tu..

sekali lagi aku nk ucapkan berbanyak2 terima kasih kat miss nabilah kita ni...
gembira ada kawan cam awak..
hehe..

utk pengetahuan korang miss nabilah ni seorang blogger yg agak hebat gak tau..
blog dia dh ada lebih 700 follower..
hebat kan..
kalau korang nk terjah2 blog dia..
sila la ke APA KATA HATI...

selamat berblogwalking!!~

10 comments:

ardinihumaira said...

wahh bestnya! :D

AngahSayang2314 said...

apa lagi peanut yepi2 la jap hehehe

nabilah_2908 said...

senyum sorang2 bila baca n3 ni..hehehe...thnks...(^_^)

bagus lah kad itu selamat sampai...myb Amni jer la kot tak dpt.. :)

* mEsSy * said...

alaaa.. dh terlambat la.. selamat ary raya peanut !! =)

peaNut said...

ardini ~ mmg best dini..xsangka leh dpt kad raya dr rakan blogger cmni

peaNut said...

angah ~ hehe..mmg yepi banget dh ni angah..

peaNut said...

nabilah ~ tengkiu sekali lagi ye nabilah...huhu

peaNut said...

messy ~ x la lmbt mana pun cik messy...huhu..selamat ari raya gak ye

Kancilbiru said...

tak penah dapat kad raya dari blogger lagi tau...huhhu

peaNut said...

kancilbiru ~ hehe..sbb tu la peanut hepi glerrr...rasa cam btuah je..