be my Followers

klik klik klik

Friday, October 8, 2010

miss PeaNut dh kembali.....ehehhe..

salam jumaat yg indah u all...
ya allah..
lama glerrr aku x update blog ni kan....
sekarang baru berkesempatan....


korang rindu aku x?????
ehehe...
kalau rinduuuu,,tatap la gmba aku kat atas ni puas2....
kihkihkih

nnti aku terjah blog korang ye...
utk melepaskan rindu kita..
hehe
perasan la plak aku ni...
mcm la ada yg rinduuu kan kan kan...


insyaallah..pasni aku akan tunaikan kata2 aku dlm entry2 yg sebelum ni..
kan aku cakap konon2 nk share mcm2 bnda kat sini..
tp,,belum ada masa & peluang nk update...
so,,,pasni nk update la sepuas2nya..
korang jgn x terjah sini plak nnti ye...
huhu




p/s :
lama x menaip entry baru...
rasa cam janggal la plak..
hihi...
welcome back to me!!~

6 comments:

~♥ iella ♥~ said...

windu la....dah lama sgt tngk blog peanut tak brgerak....

Nak tatap wajah rupawan Peanut tue lama..Lepas rindu!!

hihi

AngahSayang2314 said...

w'com back peanut.. lama sunggh hang menyepi kan?????

ardinihumaira said...

wahh.. lama tak dngar cerita peanut tau :)

peaNut said...

iella ~ hehe..rindu gak kat iella..tengkiu syg sbb slalu jenguk ke sini...

peaNut said...

angah ~ tengkiu angah...mmg lama menyepi....skrg nk bangkit balik plak..huhu

peaNut said...

ardini ~ ye dini..pasni baru nk mula bz update2 cam dulu balik..hihi