be my Followers

klik klik klik

Wednesday, April 13, 2011

dia unfollow saya!!


salam rabu semua...
hurmmmm...


baru 2 hari aku x update blog...
akibatnya aku kehilangan sorang follower..

kalau bagi blogger yg glamour & dh lama berblogging ni mgkn ni hal kecik je bagi korang..
tp,,bagi aku blogger yg masih merangkak ni..
amat kerugian jika kehilangan seorang follower...

tp,,,xpa la kan..
nk wat cmne...
terima je la hakikat masih byk yg aku pelu buat kat blog aku ni supaya ramai yg berminat nk follow...
kepada yg unfollow aku tu...
aku nk cakap thanks so much sbb pernah la terbuka hati sblm ni utk follow aku...
itu hak anda utk unfollow...
tp,,,terus terang cakap...
u buat i sedih lerrr...
huhu


p/s :
sian blog ni..
dh hampir 1tahun umurnya..
tp,,follower baru je 184...
hurmm

6 comments:

PutRee SeJiNjaNg said...

tedah lok..biarkan mem...ya retinya, org ya sik ikhlas nak follow ktk...kmk pun sama juak mem..banyak juak yg unfollow kmk..hehhehe..

peaNut said...

ya la mem...xpa la..lantak nya la sia...yg penting kta ikhlas nk berblogging...kan kan kan...

Sharinginfoz said...

jangan risau nanti semakin ramai yang follow ya

:-: LilacMessy :-: said...

Ohooo dier unfolo ? Unfolo dier balek yunkk.. Uhuuu *chilll ~


:D

peaNut said...

sharinginfoz~hope begitu la...hehe..jeles tgk blogger lain byk follower

peaNut said...

messy~mslhnya x pasti siapa yg unfollow tu...biar je la dia...hurmmm