be my Followers

klik klik klik

Tuesday, November 15, 2011

addicted to PASTA ♥ ♥ ♥

salam u all..
lama dh x update story mory kat blog aku ni...hehe
arini aku nk share ckit pasal PASTA...

hehehe...PASTA yg aku maksudkan ni bkn la PASTA yg utk d makan tu...
TAPIIIII...
PASTA Korean Drama Series..♥ 


drama series PASTA ni actually sedang dipertontonkan kat TV2 weekdays at 5pm..
mula2 aku x la minat mana pun cerita ni...
alkisahnya begini...
aritu aku pegi la kat kedai dvd kat area tempat tinggal aku tu...
konon2nya nk carik Korean Series SECRET GARDEN
sbb kawan aku cakap secret garden tu best glerrr...

TAPI,,nk d jadikan lebih dramatis kisah aku ni....kat kedai tu habis stok plak utk secret garden...
amoi tu cakap,,,"kalau u mau,,u dtg esok la...ari ni sy order dulu utk u"
ermmmmm...
aku malas la nk janji ngn amoi tu..
so,,aku cakap xpe la...aku beli dvd lain je la...
itu la pasal aku beli dvd PASTA ni....sbb aku ada terbaca status kwn kat facebook cakap PASTA pun best...hehe

bila aku dh mula LAYAN dvd korea ni....sampai x tido d buatnya...
mmg BEST GLA drama ni...
aku malas nk ikut kat tv2 tu...sbb time pukul5 ptg tu time aku balik keja...nnti byk part yg miss...
layan dvd lagi cepat..xyah nk tggu iklan....ehehe


jom baca sinopsis ringkas yg aku dapat copy dr sebuah website ni...

♥ ♥ ♥ PASTA♥ ♥ ♥ 
“Pasta” covers the dreams and success of a young woman who aspires to become an elite chef at La Sfera restaurant.
Seo Yoo Kyung started her career as a kitchen assistant at La Sfera restaurant. She eventually works her way up to become a chef.
Choi Hyun Wook is the top chef at La Sfera restaurant. He studied the culinary arts in Italy and started out as a chef assistant at a hotel in Sicily. Hyun Wook eventually worked his way up to become the most widely recognized Italian chef in Korea.



aku nk SYOR kan kat PENCINTA2 drama Korea...
(poyo btul ayat aku kat atas nih..hihi)
sila tengok PASTA...sure BEST!!!
YES CHEF!!


6 comments:

Syukri Mohtar said...

boleh tahan best drama ni =)

peaNut said...

♥ ♥ ♥

Ari Isfuzzy said...

nang best cita tok bah. kmk sgp nunggu depan tb bila kol 5pm ya. huhuhu... Lawak eyh. sampe laki mek pun eran nangga kmk.

Ietams said...

secret garden memang best..
pasta tu best juga eh? nak cari jugak la.. tq info yer.. hehehehe

peaNut said...

ari~ehehehe..mek xpat ngga ekot nk lam tv ya...ya nang cun2 time mek balit keja..ya mek ngga dvd nya jak...

peaNut said...

kak ieta~yup,,,mmg best crita ni...secret garden peanut lom tgk lagi..tp kawan cakap best...nnti akan try carik jugak dvd secret garden tu