be my Followers

klik klik klik

Friday, November 4, 2011

i missed them mucHHHH!!

salam jumaat u all....
ari ni tetiba je aku rasa rinduuuuuuuuuuu sgt2 ngn member2 sekolah aku...
aku pun cuci mata la tgk gmba2 kami bersama sebelum ni...
really missed them...auwww

 gmba ni kami ambik masa buat surprise birthday party utk one of our fren....
aksi lompatan maut..haha
tp,,ada gak yg x sempat nk lompat..huhu

 yg ni plak,,pic gadis2 ayu yg bertemakan DRESS oh DRESS...
masa ni aku x join dia org...huhu
sweet kan smua my gurls..

 ni plak pic PERTEMUAN YG X D RANCANG..hehe
kami jumpa masa lunch time...
kebetulan lunch d tempat yg sama...
so,,kami x buang pluang la utk take pic bersama....
hantu camera!

 IZZAH SYAZANI....
member paling rapat ngn aku kat sekolah sampai la ke matrikulasi dulu..
lama gla dh aku x jumpa dia..
JAH,,,AKU RINDU KAU OII...haha

 sebahagian geng2 aku yg pose sakan...

fren forever...
miss u all gurl... ♥ 


kami rapat sgt2 masa zaman sekolah dulu..
tp,,sekarang memandangkan aku ni dh bekerja & hampir kesemua dia org still blaja,,jd aku agak kurang bersama ngn dia org ni.... :(

kalau dia org ajak keluar...
aku slalu je x available....hurmmmm

hope sgt2 akan dpt bersama ngn dia org lepas ni...utk melepas rindu...hehehe


2 comments:

CHU MAJORFLAVA said...

hehe...cute2 gbr!!loike

peaNut said...

hehe..tengs like...p ya gmba lmk smua coz kmk dh lmk x temu ngn cdak....dh staun lebih rasanya...huhuu