be my Followers

klik klik klik

Tuesday, November 15, 2011

MILD+REGULAR=not bad :)

apa bnda yg aku pok pek pok pek ni ye?
bnda simple je....smua ni blaku SEBAB KEMALASAN nk klua lunch..hihi
tghari ni,, cuaca kat Kuching ni HUJAN...
perut plak lapo...adoyaiii

akhirnya,,aku masak air utk buat nescafe...
oleh kerana NAFSU LAPAR sedang menguasai..
idea dtg utk try mcm mana rasanya kalau NESCAFE MILD + NESCAFE REGULAR..hhuhu
so,,aku try la campurkan...


hasilnya,,,NOT BAD la jugak...
aku lebih suka NESCAFE MILD...yg merah tu x sedap...
walaupun dh d campurkan...rasa yg merah tu mcm mengganggu je...
ehehe..

so,,,kesimpulannya...
this is the 1st & the last time aku akan mnum NESCAFE CAMPUR ni...
hihiihi..


apepon...i still enjoy my Lunch with Nescafe!! ♥ 


6 comments:

♛ Dea Arematt ♛ said...

mek suka regular...;p

Ietams said...

yg mild tu memang best banding kaler merah..

peaNut said...

dea~hehe...mek prefer mild...manisss ♥

peaNut said...

kak ieta~sama la kita suka yg kuning..huhu

Ardini Humaira said...

dni suka regular :D

peaNut said...

dni~alamak..xsama plak citarasa kita..huhu