be my Followers

klik klik klik

Thursday, February 17, 2011

add me as neighbour!!


salam u all..
selamat malam...

nk share sesuatu ni...
sape2 yg kaki FB tu..korang suka x layan games kat FB??


aku gler minat dok layan game2 kat fb..
paling aku suka skali game MALL WORLD..
hehe







ada sesiapa antara korang yg layan game ni gak???
kalau ada plz la add aku jd neighbour korang eyh..
plz plz plz...

jgn lupa eyh..
add gak FB aku..


nama aku kat FB Fiena Zainuddin...
klik je kat link mcm dlm gmba kat atas ni..kat sebelah kanan blog aku nih je..
add jgn x add ye...
(ni khas utk yg berminat nk jd neighbour kat MALL WORLD je la eyh)
insyaallah aku akan approve nnti..



p/s :
kalau dh jd neighbour nnti..
send la brg2 cantek kat aku ye..
hehe

10 comments:

AngahSayang2314 said...

wah suka main game ya...angah pun kaki game gak tapi game nie x joint lo

Ietams said...

ala..
akak ingat neighbour farmville..
game tu penting utk akak wo.
sungguh pun idok le kaki FB beno..
(kaki game fb iye la ni..)
stres-stress dgn keje, masuk kebun.. layan cucuk tanam kat kebun.
ilang kedut dahi sekejap..
hihihihi

peaNut said...

angah~kalau tgerak hati nk layan game ni..add la peanut ye

peaNut said...

ietams~farmville pon layan gak..tp tu masa dulu2..hehe..skrg dok layan game yg ni plak

Natalia said...

hehe kak yaya kaki fb tapi tak men games dlm tu plak ..lau men games lama da invite peanut :))

AngahSayang2314 said...

selamat ulang tahun yukkkkkkk hehehe

~♥ iella ♥~ said...

kt opis tak leh main game kt FB.. kt umh..laptop dah tak der.... uh..uh....tak leh nk nk join Peanut ler..

peaNut said...

kak yaya~nape x main kak yaya..enjoy tau games2 kat fb

peaNut said...

angah~heeeeeeeeeeee...tq so many2 angah..huhualaaa,,,wish kat cni plak..

peaNut said...

iella~alolololo..siannya..xpe..nnti kalau ada pluang main..join peanut ye