be my Followers

klik klik klik

Wednesday, February 23, 2011

wajah blog sudah bertukar..yeay!~


salam petang smua..
hehe

just wat simple & short update je ni..
nk kasi tau yg aku dh tuka layout blog aku ni...

byk gak gadget2 yg aku dh remove..
bagi aku,,setelah aku atur2 kan..
blog aku skrg nmpk lebih kemas..
xtau la pada pndgn korang plak mcm mana..huhu

so far,,aku puas hati dgn perubahan ni...
suka glerr..
especially part font tulisan...
i like!!~

nnti nk wat perubahan kat tajuk blog plak..
dan maybe nk carik background yg simple n cute..
tu je la..hehe


p/s :
bkerut2 gak dahi aku masa nk atur layout ni td tau..
huhu...
tp xpa,,janji puas hati...yeay~~

12 comments:

~♥ iella ♥~ said...

cantik la peanut.....yg penting tue..tulisan..cmna peanut wat..nnt leh la ajar..hihi.. PEACE

peaNut said...

iella~peanut cuma edit guna tempelate designer blogger ni je..klik2 pilih..dan begini la hasilnya...huhu

Sharinginfoz said...

rajin betul tukar template ya

Miss Annaz said...

hitam itu manawan...
mmg terbaik dr ladang...

Mohammednajib said...

salam,kiter pon dah tukar template samer layout baru.nampak sinlpe dan kemas.

peaNut said...

sharinginfoz~hehe...mana ada slalu tukar...baru je tukar nih..

peaNut said...

miss annaz~betul betul betul..mmg menawan..elegan lagi...sng nk match ngn mana2 kaler..

peaNut said...

najib~ye ke..?ehehe...

AngahSayang2314 said...

wahh sudah tukar la,,,,, i like

peaNut said...

angah~hehehe..iyeee,,dh tuka

PutRee SeJiNjaNg said...

kacak mem..suka mek ngr...simple but nice

peaNut said...

stilla~huhu..kmk lagik la suka..