be my Followers

klik klik klik

Wednesday, February 9, 2011

rombakan besar-besaran!!~


assalamualaikum & salam satu Malaysia!!

cehhh...
semangat waja nih..kihkih
almaklum la....
1st entry for 2011..
lama gler x berupdate blog aku ni..
layout pun dh basi...hikhik

aku terfikir nk wat rombakan besar-besaran kat blog aku ni..
nk bgn kan semula...
alang2 semangat tengah membara ni...

then aku plan nk delete 2 blog sampingan aku..

 
ada satu blog pun aku x mampu nk uruskan..
inikan nk mengurus 3 blog...

so,,kalau ada satu blog aje nnti..harap leh update hari2..
nk share mcm2...

rombakan nnti mungkin aku lebihkan bahagian layout je kot...
my URL still dikekalkan..
nk carik mood berblogging yg baru utk tahun 2011 ni..


so,,,all of u please do support my blog k...
wish me all the best!!



p/s :
hope korang yg dh lama x singgah kat blog aku ni masih ingat kat aku ye..
sedihhh bebebor la kalau korang dh lupa aku..
uwaaaa...

4 comments:

PutRee SeJiNjaNg said...

yeeeaayyy welcome back mem..hehheh chaiyok..chaiyok..;)

peaNut said...

hekhek..tq mem

ardinihumaira said...

cepat update lagi :D

peaNut said...

ardini~yeppp....otw!~