be my Followers

klik klik klik

Wednesday, February 23, 2011

pelatih PLKN dr sarawak,,mati mengejut!


salam & selamat malam smua..
entry ni aku nk share ckit berita yg aku baru terbaca td..
aku dpt dr sorang kwn kat FB aku..


dia yg share link ttng berita kematian seorang pelatih PLKN semasa menunaikan solat Zuhur...

menurut petikan berita yg aku baca tu..
mangsa,,Syed Abdul Rahman Syed Ahmad, 17 dari Kota Samarahan,Sarawak..

kejadian ni berlaku kat Kem Temasya Rimba Templer, Rawang, dekat Kuala Lumpur
mangsa ni dikatakan rebah dan meninggal dunia ketika menunaikan solat Zohor berjemaah 

hurrrmmmm,,begitu la kita ni sbg manusia..
bila2 masa Allah leh ambik balik nyawa kta..
x kira d mana & apa yg kta tgh buat...

kalau korang nk baca petikan berita yg aku maksudkan nih...
sila klik SINI..

itu je la yg aku nk kongsikan ngn korang...
entry ni berakhir di sini...


AL~FATIHAH


p/s :
terkenang zaman aku mjalani PLKN dulu..
hehe..
best tau,,enjoy sgt...
kalau leh ulang balik masa tu..
mmg aku sanggup..hehe

4 comments:

AngahSayang2314 said...

al-fatihah buat arwahyarham..

nota goyang: peanut angah nak ke sarawak this year bln 6 nie...

peaNut said...

angah~cuti2 msia eyh?

Natalia said...

alfatihah...

PutRee SeJiNjaNg said...

tedah lok..takziah buat keluarga ya..