be my Followers

klik klik klik

Friday, February 25, 2011

"Ct Arina 1st GiveAway"


salam..
ok,,,entry kali ni aku buat khas utk join GA yg d anjurkan oleh rakan blogger kta nihh...


actually aku telah di tag oleh cik puan iella utk join GA ni..
so,,aku join je la...
tgk hadiah pun ok...
cuba nasib la utk GA yg ini...
huhu..

inilah hadiah2 yg ditawarkan..
selain drpd ni,,ada lagi hadiah misteri dr Ct Arina yg dia rahsia kan dulu..
huhu

seperti biasa stiap pertandingan ada syarat2nya..
jom tgk apa syarat2nya..


syarat2 penyertaan yg simple + mudah
(ni aku copy n paste je dr blog penganjur ye)

♥ wajib mempunyai blog♥
♥ wajib menjadi follower blog ni. kejam?? heh =D♥
♥ wajib buat 1 entri simple titled "Ct Arina 1st GiveAway"♥
♥ wajib letak banner contest kat entri n sidebar korang n linkkan sekali♥
♥ wajib tinggalkan link korang d ruangan komen d entri ini♥
♥ lastly, tag seberape ramai blogger yg korang nak. ok, ini tak wajib. hahah =D♥
pemenang akan dpilih secara random
tarikh tutup takde. bile sampai mase tutup, maka akan dtutup! ~_^
so, join selagi boleh.


so,,aku decide utk tag blogger2 yg berikut :



p/s :
lama tul dh x join bnda2 cmni..
hope kali ni nasib menyebelahi aku..
hikhik..
yg kena tag..sila join k!!~

10 comments:

~♥ iella ♥~ said...

harap2 kita bertuah kan Peanut..hihi

Ct Arina said...

hye dear^^ tq join n gudluck ;D

Natalia said...

ohhh mekappp..ai loikeee..ok nnt kak yaya wat :))

peaNut said...

iella~harap sgt2 kta btuah..huhu

peaNut said...

ct arina~yeay..u're welcome..huhu

peaNut said...

kak yaya~yess..join jgn x join

PutRee SeJiNjaNg said...

thanks mem..lak mek polah GA tok ah..hehehe

peaNut said...

stilla~orait..join jgn x join..

ayuorked said...

just copy paste eh? hehe.. hye..
sy baru lagi.. follow me back.. :)

peaNut said...

ayuoeked~syarat2 penyertaan tu..copy paste je dr blog penganjur..huhu