be my Followers

klik klik klik

Friday, August 27, 2010

yeay!!masyukk lagi...


salam u all..
baru je selasa lepas aku share kat ini pasal buffered earning yg ke 8 blog aku dpt setakat ni kan..
ehehehehhehehe...
kalau nk baca entry tu klik sini..

nk tau x??
semalam....blog aku ni dpt satu lagi buffered earning!!
masyukkkkkkk!!
seronok giler aku babe!

rezeki dtg jgn di tolak..
harus kita terima..hikhik..


kali ni buffered earning ni dtgnya dr campaign DIGI Octopus Anniversary LB..
actually,,aku pelik ckit..
xtau plak aku apa bezanya campaign yg ini dgn campaign yg aku dpt buffered earning yg ke 8 ari tu...
nama campaign lebih kurang sama je...
yg ke 8 ari tu nama campaign nya DIGI Octopus Anniversary (younger) LB..
bezanya ada younger tu je..
ehehehe..

alaaa...x kisah la campaign apa pun..
yg penting masyukkkk!!
hihi

sila jgn jeles ye korang...
ini hasil pertolongan korang jugak yg klik2 nuff aku...
nnti klik2 lagi byk2 ye..
huhu




p/s :
alhamdullillah..
ada lagi rezeki bulan ramadhan ni...
suka suka suka!!

6 comments:

ardinihumaira said...

bestnya yunk.. bertuah tau :D

peaNut said...

ardini ~ mmg best..org kata rezeki jgn d tolak yunk..hihi

Ietams said...

rezki raya katenye

PinQib said...

alhamdlillah


Latest entry di:

Jenis mamat dibenci perempuan ><
Mainan genius dari Japan

peaNut said...

ietams ~ yup,,hehe...rezeki raya..

peaNut said...

pinqib ~ alhamdullillah..hehe