be my Followers

klik klik klik

Wednesday, August 25, 2010

tolong2!!!!leh caya x ni eyh????opinion please...

salam & selamat pagi u all semua...
pagi ni aku baru cek email aku...
then kat dlm SPAM tu..
ada satu email yg mengujakan aku...
tp,,menakutkan pun ada gak..


aku dpt email dr
DEAR LUCKY WINNER CONTACT WINNING AGENT

korang tengok kat bawah ni..
inilah butiran2 dlm email tu.....


dh baca???
so,,apa pendapat korang???
leh caya x????
aku mcm nk caya tapi takut..
hurmmmm....

kalau korang jd aku..
korang nk wat apa????
opinion please!!!~



p/s :
kalau betul la menang byk tu..
adoiiii...
sakan aku beraya taun ni...
ehehehe
tp,,kalau kena tipu..menangis la jwb nya...

15 comments:

abma said...

100% tak patut dan tak perlu percaya. Terlalu banyak email yang berbentuk macam tu dihantar semata-mata untuk mendapatkan detail peribadi kita dan akhirnya detail tu membolehkan diorg dapat maklumat akaun bank kita...
anyway, if u nak tahu samada diorang genuine atau tidak, kebiasaannya diorang akan meletak nama dan address lengkap kita kat email... yang tu, MAYBE boleh dipertimbangkan.

aliesha kirana said...

sgt tipu..jgn caya..heheeh~

Malek Ku said...

haha...jelas2 tipu je tuh..saya dh byk kali dpt... then da juga dapat yg pasal dia ni kaya tapi perlukan pertolongan ita untuk bank in duit dia...ngarut je seme tuh..

AngahSayang2314 said...

salam ramadhan 15

jangan mudah percaya ngan benda2 nie angah selalu dapat...

Zaer!! said...

Huhuhuh..zaer pon banyak kali dapat email macam 2..penipu!!..senang2 je diorang 2 nk bagi duit kat kite.kalau betol2 nk bagi,jumpe je terus,pas2 bankinkan..abis cerita..;-)

ardinihumaira said...

tu pentipuuuu.. penjahat punya email. jangan tersilap percaya tau.. memang silap kalo percaya. hati2 tau dear. huhu

peaNut said...

abma ~ ni 1st time peanut dpt email cmni..tu la jd confused nih..kalau ramai dh komen cmni x berani la nk caya

peaNut said...

aliesha ~ ye ke??x berani la nk caya kalo cmni..

peaNut said...

malek ku ~ 1st time dpt cmni...sbb tu bengong ckit...

peaNut said...

angah ~ dh ramai cakap jgn percaya...peanut x berani la nk caya..

peaNut said...

zaer ~ peanut xkan caya la kalau dpt email2 cmni lagi...seramm jd nya..huhu

- zuriey - said...

tipu je,,semua ni taktik dia nak tipu kita

peaNut said...

ardini ~ betul tu agaknya...dia org ni mmg pentipu..hihi

peaNut said...

zuriey ~ ye la kan..next time dh x peduli la ngn email2 cmni...

* mEsSy * said...

spam tuh.. jgn tertipu yunk..