be my Followers

klik klik klik

Tuesday, August 24, 2010

alhamdullillah..rezeki bulan puasa kot...

salam u all..
hehe..
alhamdullillah tau korang..
xsangka jugak aku..
walaupun blog aku ni xlah sentiasa berupdate..
tp,,BUFFERED EARNING aku tetap masyukkkk..

jumaat lepas satu lagi buffered earning sangkut kat account Nuff aku..
yeay!!
org tua kata rezeki jgn d tolak..
hihihi

ini adalah buffered earning yg ke 8 utk blog aku ni...
hope akan bertahan lama la buffered earning kali ni....



kali ni buffered earning aku dtg nya dari 
campaiagn Digi Octopus Anniversary (younger) LB..
tengkiu2...

tengkiu gak kat korang yg masih sudi menyinggah kat blog aku ni pada time hujung2 mggu..
walaupun blog x berupdate..
maaf la..
buat masa sekarang..
aku dh x leh nk update blog time weekend..
sbb broadband aku still x leh guna..


sbb tu aku syukur sgt2 bila d beri buffered earning sekali lagi..
walaupun aku jarang klua kan entry...
kalau dh rezeki x ke mana kan u all..
hehe..



p/s :
korang yg singgah kat sini..
jgn lupa klik2 kat nuff aku tau..
nnti aku jln2 blog korang sure aku akan klik gak nuff korang ye..

12 comments:

PutRee SeJiNjaNg said...

wah best2..hehhe..masyuk mem..=)

ardinihumaira said...

masyuuuk! besh2 :)

AngahSayang2314 said...

tue namanya rezeki bulan pose kan???

shi3la said...

wah besnyerrr banyak dah dapat tue..tahniah...

nuffnang berkenan kat blog adik kut sebab blog adik chantek.

* mEsSy * said...

taniah yunk~!!!!

=D

Redbloodsnow said...

tahniah yunk. bloh the eyes of redbloodsnow mek bokkk jak dpt segek jak BE after 3 bulan x masok²...huhu

peaNut said...

stilla ~ ya la mem..masyukkkkk..hepi mek..

peaNut said...

ardini ~ yupp,,,masyukkkk!!

peaNut said...

angah ~ itu la angah...alhamdullillah...

peaNut said...

shiela ~ hehehe..mana ada cantek...biasa2 aje..hehe

peaNut said...

messy ~ tengkiu tunk...hihi

peaNut said...

zie ~ syukur jak mek tok yunk...entah bila bok leh jd semasyukk ktk