be my Followers

klik klik klik

Friday, May 14, 2010

aku DAH...korang bila lagi??


salammmm...
hey aLL..
wah..i'm very hepi now...wanna know y???
huhuhuhuhuhu

jeng jeng jeng
tengok kat bawah ni

yea yea yea yea
nampak x korang??
kalo x nampak gak..
tengok ni..

account aku kat YOUTHSAY.com dh d verify!!
syok nyerrr...

korang dh daftar kat YOUTHSAYS.com??
tgk aku dh dpt rm1.10 walaupun baru 2 hari join...
jom la join..
mana tau korang leh kumpul lebih lagi dr apa yg aku dpt....

cam mana nk join??
senang je..


haaa...nampak x gmba tu??
so..klik je kat link yg aku dh sediakan tu n join k...
jom la..
sama2 make money..huhu

bila korang dh join nnti..
korang g kat ruang advertising..
then promote je campaign2 yg d senaraikan kat bawah tu....


setakat ni aku dh berkempen kat kwn2 aku utk support 3 campaign...

tolong la klik kat link yg aku senaraikan tu n support the campaign k...


so,kesimpulannya...
jom la ramai2 join YOUTHSAYS.com ni...

sokong jgn x sokong!!hehe


p/s :
 aku skrg mmg tgh angau gler ngn YOUTHSAYS.com ni...
korang try la join..mana tau angau gak jadi nya nnti...hahaha

No comments: