be my Followers

klik klik klik

Sunday, May 16, 2010

lunch hour

salam all...
wah..hari ni nk update my blog nih..
semalam x sempat..huhu

tp,,cerita yg aku nk share ni dh blalu 3 hari lps...hehehe
baru ada masa nk update..

khamis lepas..kami 3sekawan nih spent lunch hour kami dgn hepi nyer...huhu

mula2 kami g jln2 cuci mata..
konon nya nk g carik bantal kecik..nk buat lapik tdo kat surau ofis...
masuk2 je kat tmpt tu..terpegun plak aku tgk model kecik yg kat dlm poster sempena hari ibu ni...
ye...
pelakon cilik yg aku minat sgt2!!
adik mia sara..
yg bawak watak AMANI dlm drama bersiri ADAMAYA...
comelnya dia ni kan...
seronok tgk lakonan dia dlm drama tu..
hihi

pas tu..kami smbg jln2 lagi...
konon nk carik bantal tp lain plak yg jd nya...hhuhu
kwn aku STILLA ni sibuk suruh aku try topi yg dia berkenan..
apa lagi..jd model la aku..
mula2 aku try yg putih ni...
blh thn la jgk..aku pun suka pilihan kwn aku...

pastu dia suruh plak try yg satu lagi..
kali ni ada bulu2...haha
kalau ikut aku..
aku lebih suka yg kaler hitam ni..yg ada bulu2....
tp,STILLA lebih suka yg putih tu...huhu

but at last,,dua2 pun dia x jd nk beli..hihi
sia2 je aku jd model dia...

lepas tu kami smbg lagi cuci mata kat bhgn barangan dapur plak...
hah..apa lagi kwn aku yg sorang ni..terus je dia rembat sebiji botol air..
cute je design botol ni...
aku pun suka gak tgk...

masa STILLA sibuk duk pilih botol air dia..aku jln2 kat tmpt display payung...
nk tgk2 jerr....
huhu..
aku terjumpa la satu payung ni...
cantek tul corak dia....
korang msti suka gak dgn corak payung ni...
full of love gitu...
very nice...

aku belek la price tag payung tu..
skali tgk
rm22.90 daaaaa...
aduss!!
knape la ko mahal sgt ye payung...
kalo x..mmg confirm ko jd milik aku...
tp xpa la..
cukup la aku dh ambik gmba dgn kau ye payung....

dh penat jln2...kami carik tmpt yg sesuai nk g mengisi ruang kosong kat perut masing2...

akhirnya..
singapore chicken rice menjadi pilihan kami....
part makan time ni aku la yg paling syok sekali..hehe
sapa x suka makan kannn??hihiihihihiihhi
ni la antara menu yg kami order selain dr nasi ayam yg mmg confirm ada kat cni...
nyum nyum
berselera betul aku makan ari tu...
sedap hingga menjilat jari wooo...
huhuhuhuh...
tgk kawan aku EEIN ni makan...
terbukti sedap kan...

kami mmg enjoy our lunch time on that day..
kalo hari2 cmtu mmg syok banget..

bak kata pepatah
"gendang gendut tali kecapi
kenyang perut suka hati"


p/s:
kalo hari2 mkn cmni alamat makin gendut la aku..
kwn2 aku yg 2org tu pun ikut bulat cam aku gak nnti..
hikhik
ish ish ish..
harus control ni..

No comments: