be my Followers

klik klik klik

Thursday, May 20, 2010

org nak..aku pun nak jugakkkk..hehe

salam semua....
nk crita ckit ni..
aritu masa aku buat blogwalking kat blog cerita erina ..
aku baca la satu entry dia...tajuknya Nak jugakk..

nk d jadikan cerita..aku pun nak jugakk!!hehehehe
aku berminat nk tambah widget yg mcm tu lam blog aku ni..
aku tanya la dia cmne nk buat...

then,,at last...
ari ni aku berjaya!~!!


yeayy!!
aku dh ada widget tu..n aku dh tempek pun kat sblh kanan blog aku ni...

nnti korang rajin2 la kemukakan soalan mcm2 kat situ k...
hehehe..

kalo korang nk buat kaunter pertanyaan korang sendiri mcm aku punya ni..

create la account korang sendiri kat sana nnti k....

selamat mencuba!!!!!



p/s :
semua org punya pun aku nk...hehehe
saja2 nk mencuba..
korang pun cubala k....

5 comments:

Erina Asmawani said...

hahaha..bagus2..sorg gik dah terjebak dlm arena formspring..p ktak iboh lupak username n password,klak jadik cam kamek, lalu x dapt bukak gik akaun formspring kamek..wuhuhuu..sadis eh

peaNut said...

insyaallah mek x lupak..p mun lupak apa blh polah la..huhuhuhu
create baru jak ow..haha

Erina Asmawani said...

peanut..kenak xpat tulis dalam box ya? kitak print screen gambanya jak kah?kitak pakey codingnya..kelak mun org mok nanyak soklan, cdak just type kat dlm box ya then tekan button send..

peaNut said...

hehehhe..nk d ngkah mek kat entry tok nang xpat d tulis...mun mok tulis..kat tepi sblh kanan page kmk ya bok dpt...hehehe..
tulis la kat sia k...

Erina Asmawani said...

ooohoho..ok2..i get it..hee :p