be my Followers

klik klik klik

Monday, May 31, 2010

masyuk jugak join YOUTHSAYS.com ni..jom join!!

assalamualaikum semua readers!!
entry kali ni nk show off ckit...ckit je la..x byk..
hehe

aku nk show kat korang ckit hasil yg aku dapat dgn menyertai YOUTHSAYS.com selama 18hari..
huhuhu
tgk gmba kat bawah...
RM8.20
ok la kan??
dr xda terus...cuba korang cakap..sapa yg nk bagi rm8.20 tu free2 je kan..

kata org..
ckit2..lama2 jadi bukit!!

so,,di samping show hasil penyertaan aku kat youthsays ni kat korang...
aku nk ajak korang join sekali YOUTHSAYS.com ni...
x rugi tau..
korang hanya perlu berkempen je tentang advertisment2 yg dia org dh senaraikan kat YOUTHSAYS.com tu kat korang punya facebook,twitter n blog personal korang...
pas berkempen..dpt la hasil cam yg aku dpt ni..

makin rajin buat kempen..makin cepat la income tu increase..
jadi,,kepada sesiapa yg berminat nk join...
sila klik KAT SINI!!

join jangan x join k!!


p/s :
wlaupun income aku x jln selaju income org lain..
tapi tetap jln tau...
ada gak wang masyuk!!hikhik
syok banget!!

4 comments:

Nash said...

best join youthsay ni...
bru join bbrapa bln lepas..

Tips Letupan 6,103,515,625 Backlinks!

peaNut said...

msti dh byk kumpul duit ni kalau dh join beberapa bln lps kan..huhu

faradeeba said...

i join ni da lame da
last 2 years kot

tpi xaktip lgsg
so duet pon ciput je
rm 8 u pon byk lg
hahaha

nk aktip balik la gini

peaNut said...

ye ke faradeeba..jom aktif balik..peanut lom sampai sebulan lagi dh dpt rm8.++