be my Followers

klik klik klik

Monday, May 31, 2010

selsema oh selsema!!

hurmmm...
last week aku baru je buat entry ttng kegembiraan mampu hindari selsema kat my 2nd blog
last2,,aku plak yg terkena selsema...
adussss!!!
terkena batang hidung sendiri....
bdn rasa lemah je ni...
ari ni pun keja terpaksa la half day je la..
x tahan duk dlm ofis yg fully aircond!!
menggigil!!!

ni kejap lagi nk balik umah..
nk berehat..
harap2 selsema ni cepat2 pergi!!



p/s :
nyah kau wahai selsema!!
cepat2 la kau pergi dr hidup aku!!
i hate u!!

6 comments:

nabilah_2908 said...

hehehe..kiranya u tak gembira la ni eh..?

get well soon... :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
IKAN SWEETSOUR & SUP TULANG

peaNut said...

hehe..nabilah...mmg x berapa nk hepi la..hikhik..

nnti saya g terjah blog awk k..

Erina Asmawani said...

oteda..cian kitak..get well soon peanut ;)

peaNut said...

tq ena..huhu

~Ann~ said...

alaaaaaaaa ciannyaaa... makan ubat rest rest rest! esok ok la tu.. take k ok!

peaNut said...

ha ah ann...sian kat peanut kan..huhu...nnti la kalau makin melarat baru mkn ubat..coz peanut ni jenis benci kat ubat..hikhik