be my Followers

klik klik klik

Monday, May 10, 2010

ke'BZ'an melanda on my mondaY


...salam kengkawan...
...selamat hari isnin....


haaa...nk tau ni gmba apa??
ni la label kat manifes kapal STRAITS VOYAGER yang baru je sampai...

kapal ni bawak kereta2 baru dr port klang ke kuching...
bnda ni la yang aku dok menghadap tiap2 hari kat ofis....

huhu...bosannYa


hmmmm,,,,,,hari ni aku bz yg teramat..

byk borang yg baru d declare masuk hari ni...fuhh

pagi tadi..lepas jer g minum pagi dgn geng sekerja....balik ofis dh tgk borang kastam import melonggok kat atas kaunter aku...


arghhhhh!!!!!!!!!!

tension......


yg menambahkan lagi tension kepala otak aku ni....
borang kastam 3 datang plak serentak dgn borang kastam 8...


hurmmm...

kat kaunter aku plak..
aku sorang jer...xda partner nk tolong aku..sian kan??


sabo je la....

gara2 keja yg byk ni jgk la aku xda masa nk jengok blog aku nih....

tp,,sempat gak aku g tinjau2 aku punya facebook...ehehehehehe


konon bz,,tp sempat gak ber'FB'...
jgn marah k...


tp,,keja tetap jalan k...
untung bos aku dpt pekerja cam aku nih..ahahaha
masuk bakul angkat sendiri plak aku ni......hihi

tp,,kalo aku x puji sapa lagi nk puji kan kan kan?????huahuahua


korang cuba la bayangkan cmne keadaan kat kaunter aku...
ada jgk la gmba2 yg aku post kan kat cni utk tontonan korang....
utk menambahkan imaginasi korang tentang apa yg aku ceritakan ni...huhuhuhu
tp,,,,walau apapun...aku still maintain cool menjalankan tugas2 harian aku sebagai pegawai di kaunter unit imbangan manifes,cawangan import/eksport,pelabuhan pending ni...


nk komplen pok pek pok pek pun xda faedahnya....
dh lumrah pekerjaan aku cmni...terima aje la seadanya

apa2pun...
aku sayangkan pekerjaan aku...btuah tau aku leh dpt keja ni..
org lain lum tentu dpt kerja cm aku kannn...

tp,, korang jgn slh fhm plak....
bkn mksd aku nk meninggi diri dgn pekerjaan aku ni...
cuma aku ingin mensyukuri nikmat yg ALLAH bagi kat aku..

jd,,nk share la jgk kat korang perasaan bangga aku ni...ahahahahahahahaha

ni la muka poyo penat lepas mengadap borang2 yg menggunung...hikhik
sempat gak posing kan..ahaha


k la geng..tu je la yg aku nk share ari ni....


....daaa....


✖‿✖





p/s : luv ur job...it will bring u 2 MONEY!!




4 comments:

Stilla said...

percubaan yang bagus..huhuhu kacak dah blog ktk mem..suka mek ngr..wewiiitttt..leopard in da house..huhuhu

peaNut said...

yala..smpe kepak mata mek ngato layout tok mlm tdk..huhu
p lom jwk puas ati tok....

Redbloodsnow said...

pssttt...soh tilla tolong molah babe...pat ringan kit beban...(larikssss tilla jeling kmkkkk :P)

peaNut said...

tilla bz molah keja org lain jak..haha
sian jwk ngn nya...