be my Followers

klik klik klik

Thursday, May 27, 2010

yeay!!it's my anniversary!!


salam semua...
gudmorning....huhuhuhu
hari ni aku happy gilerrr..
rasa bahagia yg teramat...


hehe..cmne pandangan korang tgk gmba kat atas??
sama gendut kan pipi kami..huhuhuhuhu

alhamdullillah..
hari ni genap setahun hubungan kami...
sbb tu la aku rasa hepi sgt2 hari ni...
aku harap hubungan kami ni akan berkekalan...
korang doa2 kan kebahagian kami jgk k...

nk ambik kesempatan ni nk cakap kat dia...mana la tau kot2 dia nnti ada skodeng blog aku senyap2...

""happy anniversary sayang!!
kamek sayang kitak!!
hope hubungan kita berkekalan k sayang....""

aku syg sgt2 kat dia...
hope kami akan saling memiliki dgn sah suatu hari nnti..
aminnnn...




p/s :
rasa bahagia je menyayangi & disayangi..
harap kekal bahagia mcm ni..
tp,,kalau x gaduh pun x best gak..hihi
sesungguhnya,,gaduh2 tu penyeri hubungan..

10 comments:

syeera said...

moga2 ktk 2 bahagia,,,,akhirnya kamek tau juak sapa gerek kitak ya....sama tembam muka kitak 2,ada iras2...org tua2 mdh...mun ada iras...mksudnya ada jodoh

peaNut said...

eee..best eyh..syeera...tba2 jak ktk berik komen baek2 jak ngn kmk..duhal baek duhal ktk tok ow....haha

Stilla said...

happy anniversary mem...sama kt2 anniversary bulan 5..huhuhu

nway...hope ktk owes bahagia & semoga hbgn ktk 2 sentiasa kekal selamanya...tahun depan turn ktk gik kawen k..huhuhuh...

happy for u mem...=)

peaNut said...

thanks mem...mek doa ktk 2 roy pun happy always jwk...

~Ann~ said...

wawaoooooooooooooooo... aku terlambat.. anyway .. congrates congrates..

peanut penantian ku berjaya! yeh.. berjaya jadi follower ke 22... la la la laaaa.. my lucky number tu.. 2208.. haha

peaNut said...

ahahaha..rupa2nya ann tggu nk jd follower ke 22..huhu..tahniah coz dpt jd follower peanut yg ke 22..kerap2 la singgah kat cni nnti k...

~Ann~ said...

nasib baik sempat kan... haha.. eh peanut laling, bila nak wat shoutbox ni.. nak menjerit jerit d kotak jerit.. bhahahahaaa

peaNut said...

ann..cmne nk buat tu??peanut lom explore smpai ke situ la..maklum la..baru lagi bjinak2 ngn blogger world ni..

Erina Asmawani said...

happy annyversary panut..moga bahagia ke akhir hayat ;)

peaNut said...

tq ena...aminnn