be my Followers

klik klik klik

Wednesday, May 19, 2010

mari mencuba!!

salamm semua...
nk share ngn korang ni..

Aku jumpa ni kat blog SALMIA PUNYA PASAL pagi ni.hehehe...
macam menarik je benda ni.. so apa kata kita pakat-pakat cuba ni.

Cara-caranya so easy ma..

-->>Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yg menarik.
-->>Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.











11. uncle

12. eLL

13. yuka

14. Salmia



PERATURAN

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1,

yang No.3 jadi No.2,

yang No.4 jadi No.3
dan seterusnya.

Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1

Posisi no.14, Jumlah backlink = 5

Posisi no.13, Jumlah backlink = 25

Posisi no.12, Jumlah backlink = 125

Posisi no.11, Jumlah backlink = 625

Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125

Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625

Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125 <!--[if !supportLineBreakNewLine]-->

Posisi no.7, Jumlah backlink=390,625

Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125

Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625

Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125

Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625

Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125

Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

amacam, menarik tak?
 
cubala k!!!
~selamat mencuba~
 
 
 
p/s :
penat aku pegi blog sorang2 dlm list ni
nk ambik URL dia org..fuhh
dh selesai..
giliran korang plak jln2 blog orang k~~

No comments: