be my Followers

klik klik klik

Tuesday, May 18, 2010

~yeay!! ada geng kamceng baru~

salam semua...
haaaaaa!!!siapakah gerangan si cantek manis ni??
huhuhuhuhuhu
ni la member baru aku...hehe
cik ZIE...
today is the 1st time we met face 2 face..
selama ni kami kenal melalui kwn kta org..STILLA je
slain dr tu..kami bhubung melalui fb n blog je...

ni gmba cik ZIE ngn bespren dia..STILLA
stilla ni la yg bertanggungjwb mempertemukan aku n zie..ahaha
siyes je bunyi aku ni kan..huhuhuhu
we had our lunch 2gether tghari td..
zie cdgkan mamam kat ATMOSFERA...
wah..
mkn d awangan kerrrr???
haha
x la..
nama restoran tu la ATMOSFERA
wakakakaka
tgk ni..sempat lagi kami posing sementara tggu makanan d hidangkan..
pantang jmpa camera..
apalagi..
pose la..huhuhuhuhu
i like!!
ni la menu kami lunch td....
hmmm...mknn kat cni boleh thn sedap...
betul betul ho liao!!
n yg paling pntg
it is affordable.....
mmg pandai cik zie ni pilih tmpt mkn... 

apa2pun...nk ambik kesempatan ni nk cakap kat zie..
nice 2 meet u..
hope bpjgn la persahabatan kita ni ye cik zie..
ehehehe
aminnnnnnnnnn
satu lagi nk share kat korang..
cik zie ni blogger tegar tau..hehe
leh d anggap sifu gak dia ni..
kalo korang nk tau lebih ttng cik zie..
sila la melawat blog dia..

klik je cni  -->> blog cik zie



p/s :
rajin2 la kita tambah kawan..
sesungguhnya x rugi byk kwn....
kwn2 akan bersama kita time suka n duka..
so,,jgn jd kera sumbang k!!
tambah kawan!!

4 comments:

amar haziq said...

atmosfera ni kat mana ea..?
nmpak mcam sedap je


jenguk2lah blog saya k..
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

peaNut said...

atmosfera tu kat kuching ni amar..hehe
amar kalo dtg kuching carik la tmpt tu..berhadapan dgn shopping complex THE SPRING..

Stilla said...

lak da masa kita lepak sitok gik mem ah..huhuhu..best giler kua ritok tek...

peaNut said...

orait mem..no problemo!!