be my Followers

klik klik klik

Monday, May 17, 2010

r.i.n.d.u

salam semua...
amacam??cute x bdk ni...hurmmm...

i miss him badly...
nk tau sapa ni???
huhu
ni la my nephew...anak my sis...
nama dia AWG SHAHHAIZUL....

skrg dia org sefamili duk kat melaka..ikut ayah dia yg keja kat sana....dh hampir 4bulan aku x jmpa anak buah kesayangan aku ni...rinduuuuu yg teramat dh mak long kat buah hati pengarang jantung mak long ni...
hhuhuhuhu..

msti dh besar dia skrg kan...
last aku jmpa dia aritu..dia baru nk pandai berjalan...

ni la gmba dia yg latest..
my mom ambik gmba ni masa my mom g melawat dia org sefamili last 2month..

hebat tau my little boy ni..kecik2 lagi dh ada haiwan peliharaan sendiri..
berani betu dia main ngn kucing tu..
mak long dia ni...takut kucing..mmg kalah teruk kalau nk banding ngn bdk ni..haha

maybe jun ni dia org balik bercuti...
yeayyy!!
x sabar nk tggu buah hati ni balik kpg....huhuu
nk peluk cium dia puas2...



p/s :
kalo dia balik bawak kucing..
xnak la main ngn dia..
aku btul2 fobia kucing..
mau pengsan aku nnti kalo dia bagi kucing kat aku..
arghhh!!tidakkkkkk....

5 comments:

nabilah_2908 said...

mmg cute..suka tgk pic yg 1st tu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
LAUK MASIN = NAK KAHWIN

peaNut said...

hehe..tq..my nephew yg encem la tu..
orait..i'll visit ur blog nnti k

Azrul Hisham said...

cute budak tu :)

salam ziarah dari Geng Blogger :)

Redbloodsnow said...

hahaha...pic nya k oversize spec yg nang kejawakkk aih. cute li jak. suka mek diat

peaNut said...

AZrul~hehe..tq puji anak buah mak long

zie~ayahnya yg molah nya kdk ya..siann ada jwk ngga muka nya..p nang cute..huhu