be my Followers

klik klik klik

Friday, May 14, 2010

belajarlah untuk cinta

salam semua...
aku tgh JIWA KACAU sgt2 skrg...
masalah ngn my love..

xtau la apa status kami skrg..
still going on ngn our relation or dh xda papa lagi..

aku tersentuh betul dgr lagu terbaru anang tu..

belajarlah untuk cinta

aku tujukan setiap patah lirik lagu tu kat my LovE..
hope dia leh fhm isi hati aku..
hurmm...

sayang,,i really love u!!

nah,,aku nk share lirik lagu ni ngn korang...

BELAJARLAH UNTUK CINTA

wajahmu
selalu di benakku
hiasi setiap detik nafasku
geluti jiwaku

jantungku
denyutkan namamu
darahku mengalir deras denganmu
ragaku terkuras

belajarlah untuk cinta
di cinta banyak anugerah
jangan bekukan hati
walau cinta misteri


jantungku
denyutkan namamu
darahku mengalir deras denganmu
ragaku terkuras

belajarlah untuk cinta
di cinta banyak anugerah
jangan bekukan hati
walau cinta misteri

aku memang cinta kepada dirimu
aku butuh cinta yang tulus darimu
terlanjur hatiku memilih dirimu





p/s :
meleleh airmata jiwang karat aku dgr lagu ni tau..
huhuhuhuhuhuhu
sob sob sob....

5 comments:

kenwooi said...

we all learn to love =)

peaNut said...

but sometimes it hurts..

Stilla said...

olah tedah...sabar k dear...lagi tok ego bah...lak2 nya carik kita gik..jiwa cdak pun tgh kacau juak ya..

Erina Asmawani said...

huu..sabar k peanut..biasalah asam garam bercinta..be strong ok dear ;)

peaNut said...

tq geng ats kata2 semangat tu...
chaiyok2!huhu