be my Followers

klik klik klik

Monday, August 16, 2010

aku akan menyepi sebentar...

salam u all...
maybe dlm beberapa hari ni aku akan agak menyepi..
maybe x update blog n x blogwalking kat blog korang....
nk tau sbb nya???

hurm....
sbbnya....ada masalah ckit ngn laptop aku tu...
chargernya rosak...
so,,xleh la nk online cam slalu..

tambahan pulak broadband aku dh kena barred line nya..
huhu
2bulan aku x bayar bil broadband aku tu..
hikhikhik

sekarang ni pun aku curi2 online guna PC kat ofis ni...
huhu
so,,kepada korang smua...
walaupun aku x online n x leh nk terjah kat blog korang dulu..
harap korang sudi2 la singgah slalu kat blog aku ni ye...
kesian nnti blog aku ni kesepian...

ok la...
itu je utk entry kali ni..
kalau laptop aku dh sihat nnti...
aku akan kembali terjah blog2 korang n update blog aku ni ye...

akhir kata...
SILA RINDUKAN AKU YE!!!!
ehehehe..
gedik ckit..huhu




p/s :
terasa sgt kekurangan bila xda laptop di sisi...
mana tidak nya..
laptop tu la peneman sejati..
xkira siang or malam...

10 comments:

* mEsSy * said...

take care~!!!!

=)

ardinihumaira said...

dni konfem rindu punya ;D

Aleeya said...

lor ciannye, takpe take ur time dear...

HairiAks said...

Haha..
rindu dgn cerita peanut...
tak pa.. bila dh ok.. nti online balik ye...
:)

peaNut said...

messy ~ tengkiu dear...well,,i'm back now dear..huhu

peaNut said...

ardini ~ hehe...terharu eyh ada org rinduuuu....hihi...lap u la dini..

peaNut said...

kak yaya ~ peanut dh kembali...huhuhuhu..nnti nk terjah blog akak..

peaNut said...

hairiAks ~ tengkiu prince sbb sudi merindukan cerita2 peanut..huhuhu..rindu gak nk terjah blog prince...jap lagi peanut terjah ok...

PutRee SeJiNjaNg said...

tedah ktk mem..patut mek xda ngr ktk online di opis 2 3 ari lepas...sakit duhal lappy ktk tek..

peaNut said...

stilla ~ ya la tek mem...boring kmk xpat online...hurmmm