be my Followers

klik klik klik

Friday, August 20, 2010

sapa la yg gatal tgn wat keja ni???

salam u all...
korang ada x baca entry aku pasal agar-agar cocktail semalam??
kalau lum baca lagi..
kalau x nak baca pun xpe la..
cuma entry ni ada kaitan gak ngn entry semalam tu..

oleh kerana agar-agar cocktail aku tu perlukan aku utk beli bahan utk membuatnya..
so,,aku kena la g kedai...
jadi,,,sabtu lepas..pas aku ambik adik aku balik dr tuisyen...
aku singgah la utk shopping bahan2 tu..

dh abis beli barang..
macam biasa la..
balik la..
sebelum nk masuk keta tu..huh!!
menyirap gak darah aku tengok bontot keta aku kena conteng..



entah siapa la yg gatal tgn sgt conteng kat belakang keta aku ni...
dia tulis CALL ME..
puuiiiiii!!
sapa nk kol kau..
huh..
geram aku...

aku tau la keta aku tu kotor..
xsempat nk g carwash..
lagipun sekarang selalu hujan..
hurmm..
mmg x bertanggungjwb la sapa yg buat ni..
kalau korang yg kena pun sure marah kan...
hurrrrrmmmmmmmmmm




p/s :
siann aku..
tau la keta aku tu dh nk bertukar kaler..
dr kaler hitam dh nk jd kelabu..
hehehe

20 comments:

cik aiLebiu said...

ekekkeke...ada lak camtu...

Zairie Husin said...

nie budak2 la nie..

my recent post:
JANGAN HANYA TAHU BUAT JER..!

Abd Karim MJ said...

sis.. sabar lah biarlah .. x calar pon kan... banyakkan bersabar dalam bulan ramadhan nie.... nanti letak pen atau water color dengan kertas lukisan sekali.. diorang tu nak pamerkan hasil seni tapi tempat x der....

apa apa layanzzz ajer

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

hahaa.. funny,, jangan marah2 bulan puasa nih.. meh baca entry sumi.. for sure gelak2 nnt :P

~♥ iella ♥~ said...

ada org admare kt peanut la tue smpai tulis2 kt keta..dia x da kertas la peanut...cian dia..hehe

WaWa said...

wah.. call me??? slalu nangga mun urang molah nya ngkah wash me. Hahaha. :p

peaNut said...

cik ailebiu ~ itulah pasal..geram dibuatnya..

peaNut said...

zairie ~ agaknya cmtu la...xmungkin org tua yg buat kan..

peaNut said...

abd karim MJ ~ mmg la x calar..tp,,org tgk...malu la bila dia wat cmtu kat keta kta...

peaNut said...

aisumi ~ hhuhuhu..nnti g terjah blog sumi eyh..

peaNut said...

iella ~ mana ada admire plak...xsuka la org wat cmni..

peaNut said...

wawa ~ mun nya ngkah wash me x jwk apa..tok ngkah call me..ada jak org pk kmk tok yg ngkah ya..

* mEsSy * said...

hehe.. e2 tandanya kena cepat2 g car wash.. hikhik..

=P

ardinihumaira said...

hehe.. try call ;p

Live. Love. Laugh. said...

sabar itu sabariah. hihih takpe, itu mmg selalu berlaku di persekitaran perumahan saya jugak. siap ade budak belajar mengeja kt kereta lagik menulis entah ape2...

peaNut said...

messy ~ hehe..akan d hantar ke carwash sebelum raya nnti..ehehe

peaNut said...

ardini ~ dia x tinggalkan number..kalau dia tinggalkan nk jugak try call..huhu

peaNut said...

live.love.laugh ~ geramm kan dgn dia org ni...mcm xda tempat lain nk menconteng

PutRee SeJiNjaNg said...

hehhe lawak ada jak mem..soh call tapi no tel sikda..pa kah nak owh..=)

peaNut said...

stilla ~ ya la tek mem...ingin jwk mek nk tauk sapa nulis ya...ngok nya ya