be my Followers

klik klik klik

Monday, August 9, 2010

sampai termimpi2 plak dia..hihi

salam u all..
hehe
eyh,,sapa plak yg mmpi ni???

kalau korang perasan or ada wat blogwalking kat blog seorang blogger bernama iella...
hehe..
last week dia ada wat entry pasal mmpi dia...



oleh kerana blog iella ni ada kat dlm blog list aku..
jd,,cam biasa la..
aku g jln2 kat blog dia..
usha2 entry baru yg ada kat blog dia tu..

pastu aku baca entry terbaru dia masa tu...
entry bertajuk mimpi semalam...

entry tu iella cerita pasal mimpi dia pada mlm sebelum tu...
yg aku suka sgt2..
nk tau x nape???
hhihihihi
iella ni mmpi blog aku...
wah,,so special eyh blog aku ni sampai terbawa2 dlm mmpi..
kihkih
seronok betul la...

kalau korang nk baca entry yg aku mksd kan tu..
hehe
rasa bangga,,suka,,seronok & x leh nk lupa je entry iella tu..

kepada iella..
lain kali mmpi lagi eyh...
huhu....



p/s :
1st time plak bnda ni terjadi..
serius...aku mmg rasa best sgt2...
huhu

18 comments:

* mEsSy * said...

bila la blog messy peanut nak mimpi??.. huh.. opsss~! lalalala~

=)

WaWa said...

Wah, hebat juak penangan blog kitak tok, hahahaha. :D

peaNut said...

messy ~ huhu..nnti kalau peanut ada mmpi peanut akan cakap eyh..huhu

peaNut said...

wawa ~ haha..yalah tek...kmk pun terkejut jwk time baca entry nya tok riya

~♥ iella ♥~ said...

heeemmmm... entry special..nnt ingt nk mimpi blog yg len2 lg... rajin la nie duk mimpi mcm2..

peaNut said...

iella ~ entry special utk mmpi yg special..hihi

~♥ iella ♥~ said...

nie nk tinggl comment lagi.. Syok peanut wt entry special for me...suka2.. suki2...hehehe

shahrul said...

hahahah..siap mimpi blog??mak ai..kronik dah nih..kene jumpe doktor psikiatrik nih..hahahah..

:p

~♥ iella ♥~ said...

Nk comment sekali lg la.. Rasa nk wt entry lg la utk Peanut...hehe.. Cmna Peanut leh wak masuk gmbr blog iella dlm blog PEanut jd cmtue...Nk wt gak..

ardinihumaira said...

mimpikan dni lak taw ;D

peaNut said...

iella ~ hehe....eanut lagi la syok sbb ada org smpai termimpikan blog peanut yg xda papa ni..huhu

peaNut said...

shahrul ~ xbaik tau smpai nk g jmpa doktor tu...huhuhu...biarla skali skala dia mmpi..hihi

~♥ iella ♥~ said...

Peanut, shahrul jelus kot sbb tak mimpikan blog dier..hehe..

peaNut said...

iella ~peanut guna photoscape la iella...kalau ada software tu..leh la iella wat cmtu gak...

peaNut said...

ardini ~ hehe..nnti kalau mmpi kan dini peanut plak wat entry pasal mmpi k..

peaNut said...

iella ~ agaknya la kot...hihi...

~♥ iella ♥~ said...

photoscape la plak...nk nak carik?? ada jual kan...??tp bila kt opiz nie kadang2 semuanya tak leh..leceh tul...

Nnt kita mimpi blog shahrul lak na...

peaNut said...

iella ~ free download je software tu iella...search kat google....