be my Followers

klik klik klik

Tuesday, August 10, 2010

buffered earning yg ke tujuh utk my blog..

salam petang korang....
hehe

blog aku kurang cerita la akhir2 ni...
kemalasan + ketandusan idea menyerang diri aku ni..
huhuhu

tp,,,yg best nya....
walaupun aku kurang keluarkan entry...
Nuff Nang bermurah hati jugak menganugerahkan buffered earning utk blog aku ni...
ini adalah buffered earning yg ke tujuh yg blog aku penah dpt...


buffered earning yg latest ni adalah dr campaign Garuda Indonesia New Website LB...
wahhhh,,,website indon gitu..huhu


rezeki sebelum ramadhan...
huhu

thanks Nuff!!!





p/s :
aku tgh mencari idea nk berblogging ni..
huhu
maaf la kalau bosan blog aku ni akhir2 ni...
tp,,jgn plak x dtg cni jenguk2 aku ye...
luv u asll!!~

12 comments:

~♥ iella ♥~ said...

slalu nek iklan pun kejap2 ja..tak da yg lama pun..kenapa terjadi begitu kepadaku..??

cIk JanNah said...

salam singgah..

wah rezeki.
i tunggu2 xde pon dpt lg.
myb bukan rezeki lagi..
kene tguu lagii
huk3

* mEsSy * said...

sentiasa terjah sini.. ponpon~!

=)

SLAMAT BERPUASA PEANUT..

ardinihumaira said...

tahniah dear! banyak tu ;)

PinQib said...

WAUU.. KAYA LA U PEANUT.. JELES SIKIT

Aleeya said...

bestnye..tahniah hehe

peaNut said...

iella ~ kalau dpt buffered earning ni..iklan akan melekat lama kat blog kita...kalau yg iklan naik kejap2 je tu...tu akan dpt campaign earning je...huhuhu

peaNut said...

cik jannah ~ sabarrr...maybe next time rezeki cik jannah plak..huhu

peaNut said...

messy ~ tengkiu messy sbb jd penerjah setia blog ni...huhu

selamat berpuasa jugak utk messy!!~

peaNut said...

ardini ~ tengkiu dini..huhu

peaNut said...

pinqib ~ x la kaya mana babe..huhu..alhamdullillah..

peaNut said...

aleeya ~ hehe..tengkiu kak yaya..