be my Followers

klik klik klik

Friday, August 6, 2010

jumpa balik benda yg dh lama aku x makan..hihi

salam u all semua...
last wednesday aku balik dr kerja terus je g kat dapur rumah kami...
perut laporrr..huhu
selongkar punya selongkar..
nk tau x apa aku jmpa kat dlm laci stok makanan??
hihi


benda ni la yg aku jumpa..
kacang tumbuk!!!
dh lama tau aku x makan kacang tumbuk ni...
dulu aku sgt2 suka makan bnda ni...
sebab ye la..kan kacang tumbuk...adik beradi ngn peanut..hihi
msti la aku suka...
kihkih..

korang pernah makan x??


ni plak rupanya bila dh d bukak pembalut...
sdia utk d makan...
and lastly,,,sila jgn jeles tgk gmba aku yg kat bawah ni..tgh menikmati kacang tumbuk yg sungguh nikmat rasanya ni..hihii

jgn marahhhh..
gedik plak kejap..hikhik



nyum nyum..
betul2 ho liao la!!~
hhihi

teringin???
g la beli nnti eyh...
huhu
pastu,,kalau mkn..ingat2 la kat aku...
hihihi



p/s :
setengah bungkus tu aku habiskan sorang aritu tau..
hikhik..
marah adik2 aku sbb tinggalkan ckit je utk dia org..
kihkihkihkih
nasib la kan....

22 comments:

Miss Izah Mohamed said...

ERKK KACANG TUMBUK TU CMNE.. EHEH

makbed said...

bersembur-sembur bila makan ni..

Drunbella Khoo said...

kacang tumbuk neh manis.
tapi bila makan xleh nak stop.
hahahaha.
:D

Lizzie Yasmin said...

Sedap nya.. tp x leh mkn.. coz elergy.. huhuhuhu

PinQib said...

dap gak yer,

da panh makan.. sedap., manis


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Muke toya yang comel



Boys never grow up

bspotgurl said...

erm, i tau pasal kacang ni tapi i tak makan

* mEsSy * said...

penah mkn~! mmg ho lia~!!!!! hahaha..

=D

DaRa MaNiskU said...

wah..sedap ya eh...
mmg KLMJ na kacang tumbuk ya..

nabilah_2908 said...

time sekolah2 dulu..suka beli...sebiji 20 sen jer..huhu... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
YASSIN UNTUK SI PEROKOK

HairiAks said...

OMG.. bestnya kacang tumbuk.. lama dah x makan... susah nak cari dkt sini...
Tp kalau kacang soya senang je nk jmpa.. ngee...

peaNut said...

miss izah ~ hurmmm...xkan xpernah jmpa kot??kacang tumbuk ni manis sgt...kalau mkn smpai tersembur2..huhu

peaNut said...

makbed ~ betul tu makbed..tp,,mmg ho liao..

peaNut said...

drunbella khoo ~ betul tu..makan satu mmg x cukup kan...hihihi

peaNut said...

lizzie ~ alergi gak ke mkn bnda ni???

peaNut said...

pinqib ~ mmg sedappp..sbb tu peanut suka..

peaNut said...

bspotgurl ~ nape x mkn babe...sedapp tau..

peaNut said...

messy ~ huhuhu..betul2 ho liao!!~

peaNut said...

dara manis ~ hihihi..nang KLMJ babe...zaman kita gk beringus lok mkn bnda tok

peaNut said...

nabilah ~ dulu2 mmg glamour bnda ni kan...skrg dh kurang ckit..

peaNut said...

hairi ~ prince ni..mmg suka kacang soya eyh???slalu je sebut pasal kacang soya...

♥ suterakasih ♥ said...

kacang tumbuk yaaa pebret mak kmk hehe

peaNut said...

suterakasih ~ ehehehe....org tua nang msti suka mkn tok...sbb tok time lamak2 dolok nang famous bh ho...