be my Followers

klik klik klik

Tuesday, August 3, 2010

pilihan hatiku..hehe..love it so much!!

salam u all...
entry kali ni nk share ckit pasal perfume kegemaran aku...
huhu


actually,,aku adalah penggemar perfumes keluaran AVON..
dh byk jenis jugak yg aku cuba...
antaranya..

perfume Jet Femme


leh tahan gak wangi nya..
lama aku pakai...
huhu
sbb bau dia kuat..
so,,pakai ckit2 je..
sbb tu lmbt habis....

next..


perfume Wish Of Hope..
yg ni eau de toilette je..
xkuat sgt bau dia...
cepat habis...sbb aku ni kalau aku sendiri xleh hidu bau perfume yg aku pakai..
aku akan spray lagi dan lagi dan lagi..
huhu



yg ni plak eau de Parfum..
sgt kuat bau nya..
pakai ckit pun dh cukup..
botol dia kecik je...
perfume Crysal Aura...
aku suka sgt bau dia....

and lastly,,
yg aku paling suka..



tengok tu..
terbukti kan yg perfume ni yg paling aku suka...
huhu

eau de parfum Haiku..



aku sgt2 suka bau Haiku ni..
everyday g keja aku akan pakai perfume ni la...
sbb tu la korang leh tengok koleksi botol perfume kosong aku yg byk ni..
huhuhu



korang pun msti pernah try perfumes keluaran Avon ni kan...
yg mana satu pilihan korang???
sama cam aku eyh??
huhu
jom share2!!



p/s :
sapa baik hati...??
kasi aku hadiah perfumes Haiku ni ye..
hehe
dh nk habis gak la perfume aku skrg..
hurmmmmmm

18 comments:

HairiAks said...

Wah... byknye prfume.. kalau peanut jln.. dr jauh org dah kenal bau prfume tu.. ngee...

Beautiful Stranger said...

kmk pun suka avon. bgs ka bau haiku? maok juak coba. kinek tok mek pakey vanilla musk ya dan fav all time Women of Earth. WOE ya gik simpan. syg mok pakey. tgh memperabiskan vanilla musk.

PinQib said...

dap nye bau...
sy guna far away jer.
rasa cam nak berpindah ke silky girl lak..

Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Sapa nak elaun?

ardinihumaira said...

giveaway dni tu hadiah utamanya adalah perfume Reese tu..
so, Goodluck!


p/s: dni suka tahap max JF tu;D

* mEsSy * said...

mst wangi ja kalu dok sebelah peanut.. ngeeeee..

=D

AngahSayang2314 said...

spa la yang baik hati yeee.. heheheh...
angah suka guna woman of earth tapi sekarang nie dah tak guna dah angah guna DKNY epal hehehe

Redbloodsnow said...

perfume avon nang wangi² koh...leh tbalit palak org encium..hehe

peaNut said...

prince ~ huhu..agak2 nya cmtu la..huhu

peaNut said...

beautiful stranger ~ byk org suka WOE ow..huhu..kazen kmk pun makei WOE ya jwk...kmk suka Haiku...nymn bau bh..dh serasi kmk ngn Haiku ya

peaNut said...

pinQib ~ far away pun kuat gak bau dia kan..huhu

peaNut said...

ardini ~ ye ke???wah..harap2 bertuah la peanut...save ckit budget nk beli perfume baru..huhu

peaNut said...

messy ~ meh la duduk dekat peanut...heeee

peaNut said...

angah ~ wah DKNY epal...dulu adik peanut penah guna gak tu..suka botol dia..kiut..

peaNut said...

zie ~ ahahaha..lucu komen ktk ya yunk...p mun pakei byk glak nang bena jwk la...tbait palak org ncium..hihi

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

woaaa.. sumi pun suka perfume avon.. tp lupa namanya.. tudung kale pink..

WaWa said...

suka haiku juak!!!! Yaman baunya, soft jakkkk~ :D

Entri Random yang Bengong :D

peaNut said...

aisumi ~ sweet honesty agaknya kot...

peaNut said...

wawa ~ nymn ow....yala kmk suka...peminat setia babe!!~