be my Followers

klik klik klik

Wednesday, August 18, 2010

gara2 x mengadap laptop tercinta selama 4hari..

salam u all...
hurmmm....
sedih ckit ni...
ye la..seperti yg korang dh tau..
laptop aku baru je pulih dr sakit...
kira2 4hari la aku x mengadap laptop ni..
since last saturday..

nk tau x padah yg aku dapat???
aduiiii...
sedih babe!!!


dua lagi campaign under buffered earning aku dh merajuk...
dh metered dh..
uwaaaaaaaaaaaaaaa...
dua campaign yg aku maksudkan tu..
campaign Tourism Malaysia & campaign DIGI Broadband Sustenance..

tinggal tiga lagi yg buffered earning yg masih bertahan..
adoyaiii..
sgt menyedihkan kejadian ni...
hope pas ni xda masalah lagi la dgn laptop aku ni...
kalau my lappy ni problem lagi..
alamatnya,,x jalan la amount lam Nuff Nang aku nih...
hurmmmm...




p/s :
pas ni gigih la nk update my blog..
nk naikkan bilangan unique clicks plak..
huhuhu...
nk cari story2 best..

12 comments:

ardinihumaira said...

memang BE majuk kalau jarang update ;)

Beautiful Stranger said...

kenak dengan laptop ktk kah? tedah..sikpa..boleh dikejar gik ya.

PutRee SeJiNjaNg said...

o tedah ktk mem...sik pas pastok gagah updated blog k mem..=)

shahrul said...

hohooo...sabo aje laa ye....nnti ade la lg ads yg akan buffered tuh..

=)

saya_arief said...

xpe...
ade lagi BE tu..
:D

* mEsSy * said...

messy punya dh jadik matered dh kowt.. huhu..

='<

peaNut said...

ardini ~ tu la..xnak la wat dia majuk lagi

peaNut said...

beautiful stranger ~ charger laptop mek ya da problem kit bh...

peaNut said...

stilla ~ ya la mem...akan ku gagahi jua diri ini...

peaNut said...

shahrul ~ harap gitu la...aminnn

peaNut said...

saya arief ~ ada...tp,,dh x byk lagi laaa....

peaNut said...

messy ~ g la cek yunk...huhu..kalau masih buffered..meh sini..bagi kat peanut je..