be my Followers

klik klik klik

Thursday, August 19, 2010

gambar kenangan..

salam u all..
semalam aku boring2 aku g usha2 la profile FB kwn2 aku..
tgh syok2 cuci mata tu..
aku singgah la kat profile sorang member ni..
Jamilah namanya..
hehe

aku tengok2 la photo album dia..
then aku jumpa album gmba2 masa kami ada tournament futsal..
kalau x silap mei lepas...
aku terbekenan ngn satu gmba ni..
xtau la apa yg best sgt kat gmba ni..
tp aku betul2 suka gmba ni...


hehe..
pucat lesi je muka kan..
tp,,xtau la apa yg menarik minat aku ngn gmba ni..
terus je aku save..
hihi
nmpk cam nostalgia je..
apa korang rasa??
agak2nya apa yg menarik kat lam gmba ni??





p/s :
sori milah coz ambik gmba ni kat FB milah..
without permission plak tu..
ampun ye..
huhuhuhuhuhuhu

5 comments:

PutRee SeJiNjaNg said...

hheheh...kmk pun suka juak ngr gbr tok mem....

* mEsSy * said...

feel harus hado.. knknkn..

=P

peaNut said...

stilla ~ klasik jakmupa ow mem..

peaNut said...

stilla ~ klasik jak upa ow mem..

peaNut said...

messy ~ harusssss...eheheh