be my Followers

klik klik klik

Friday, August 13, 2010

aku suka perubahan ni!!

salam u all...
aku xtau la kalau aku ni ketinggalan or perubahan ni mmg baru berlaku hari ni...
sbb semalam xda pun cmni..
baru pagi ni aku bukak aku tengok n perasan perubahan ni...

perubahan yg aku maksudkan adalah kat bahagian comment moderation..
korang perasan x perubahan kat comment moderation kita??


hehe..
aku suka perubahan yg blogger buat ni...
lebih memudahkan utk kita tahu comment tu utk entry yg mana...

pastu,,sekarang dh ada button SPAM jugak..
kesimpulannya aku mmg suka la perubahan ni....
lebih senang nk balas comment nnti...

jd,,,korang..rajin2 la tinggalkan comment lagi eyh...
tengkiu..




p/s :
kalau mcm ni..
senang la nk monitor comment2 yg kwn2 tinggalkan...
xda la kes ter"miss" baca comment...
hikhik

13 comments:

~♥ iella ♥~ said...

rasanya dri kemarin lg perubahan tue...
syok gak perubahan tue..hehe

makbed said...

cube komen kat akak lak. nak test ade ke tak...

hehheee..

nabilah_2908 said...

yupp..sy pun perasan pada perubahan baru ni... :)

bagi yg buat cmmt moderation perasan la..if buat commnt mcm sy...xkkn perasan rasanya... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KEHEBATAN CINTA

* mEsSy * said...

ailaikk.. mesay pabqu jo pasan tadik..

=D

peaNut said...

iella ~ ye ke??peanut baru perasan ari ni la..pagi tadi..huhu

peaNut said...

makbed ~ jap lagi peanut cuba comment kat blog akak ye...huhu

peaNut said...

nabilah ~ sama la kita baru perasan..hikhik...buat la comment moderation..senang nk monitor comment2 yg org tinggalkan...

peaNut said...

messy ~ like so muchhhhh..huhu

Sharinginfoz said...

mula-mula tak suka sebab tersalah letak delete komen yang diletak bawah spam, actually nak approve, sebab biasa approve (button sebelah kiri)

Pelajar IPT Above 30 Tak Boleh Masuk?

ardinihumaira said...

me too! best kan ;)

mummysyafie said...

mek ingat nak mek pun rosak tek..duhal ada perubahan..hihihi...

peaNut said...

ardini ~ mmg best..nmpk lebih kemas...bersistem..huhuhu

peaNut said...

mummysyafie ~ kmk pun ingat kmk pun x betol..p cek2 tek nang dh berubah...hhoohohoho