be my Followers

klik klik klik

Thursday, August 19, 2010

DIARI RAMADHAN 1431H ~ agar-agar cocktaiL

salam petang..salam ramadhan..
alhamdullillah..
masuk hari ni dh 9hari kita menjalankan ibadah berpuasa..
dan aku syukur sgt2 sbb aku still bertahan..
lum lagi tinggal puasa..
huhu

mggu lepas aku tba2 teringin nk mkn agar-agar cocktail..
aku selalu mkn org buat..
tp xpenah try buat sendiri...
hikhik



jeng jeng jeng...
angan2 aku nk buat agar-agar cocktail akhirnya terlaksana sabtu lepas..
amacam??
kiut x agar2 cocktail aku tu..
sengaja aku buat guna bekas berbentuk bintang nih..
hehe

aku buat dlm 3bekas..
byk tu weii..
hihi


agak2nya cmne rasa agar-agar cocktail yg aku buat ni??
ehehe..
kalau bagi aku,,ok la..
x la sampai keracunan kalau makan..
ahahaha



kena potong dulu..
baru leh mamam...
nyum nyum..

mggu ni nk ngidam apa plak eyh????





p/s :
1st time cuba buat ni..
nasib baik menjadi..
huhu

14 comments:

Nina Aman said...

cutenye jelly..
peanut,nak recipe..(=
nak try wat weekend ni..tq

Amni said...

polah dikpun kan? mintak resepi... =P

ardinihumaira said...

wahhh... menyelerakan!

wahida said...

hi peanut...i'm back 2 ur blog..saya dah jd follower awak, follow me back k...anyway, mmg nampak sedap ur cocktail...

peaNut said...

nina aman ~ nk resepi eyh???nnti la peanut wat entry resepi tu ye..senang je resepi dia..

peaNut said...

amni ~ aok..polah dkpun..lak mek berik resepi ah..

peaNut said...

ardini ~ hehe..nk try??

peaNut said...

wahida ~ tq coz sudi follw blog peanut...insyaallah peanut akan terjah blog awak ye...

* mEsSy * said...

lantingkan sket.. nak jugaaakkk.

=)

PutRee SeJiNjaNg said...

wah nyaman mem...lak ajar mek mem ahh..hehheh

peaNut said...

messy ~ sambut nih..peanut nk lantingkan...!!

peaNut said...

stilla ~ hehe..lak ah mek ajar..

PinQib said...

hee.. da boleh jd is3 da ni..
he..
sedap3..


Latest entry di:
Pink belog
Kambing untuk dijual!



klik ur dg hari3 ads

peaNut said...

pinQib ~ ehehehe..masih byk lagi yg perlu d blaja ni...hehe