be my Followers

klik klik klik

Thursday, August 19, 2010

hepi belated birthdaY 2 u!!~

salam & gudmorning u all...
entry kali ni khas utk ucapkan happY birthdaY to somebody..
siapa yg sambut birthday ni???
hehe


inilah org nya..
nur syahirah izzati @ syeera..

actually,birthday dia semalam..
yg ke 27..
dia ni mmg happening punya minah la..
hihi..

meriah ofis kami ni sejak dia berpindah ke sini..
sebelum ni dia bertugas di KDRM JOHOR..

jom cuci mata ckit tengok aksi2 yg penah kami rakam bersama..



gmba ni kami ambik kalau x silap 2bulan yg lepas..
ni masa lunch hour hari jumaat..
kan panjang ckit masa
jd..kita org g bowling..hehe
enjoy sgt2 time tu...


ni plak gmba yg kita org ambik semalam..
gmba ni d ambik pas aku n STILLA wish hepi bebday kat SYEERA..huhu
amacam..??nakal x kami??
ehehehehe

ok la..
tu je gmba yg aku nk tunjuk..
xleh tunjuk byk2...

to SYEERA..
haPPY 27th birthdaY!!!
atau lebih tepat hari ni kena ucap hepi belated birthday..
semoga panjang umur & dimurahkan rezeki sentiasa..
hope SYEERA akan dpt segala apa yg d hajati dlm hidup...




p/s :
sorry dear sbb xda present nk kasi..
next year la k..
hikhik

3 comments:

PutRee SeJiNjaNg said...

happy birthday syerra tutuon

* mEsSy * said...

hoho.. HAPPY BELATED erkkk~!!!

=D

peaNut said...

stilla&messy ~ hope syeera akan d pjg kan umo n murah rezeki kan..